vagi-flora kullanan süslü var mı aramızda?

bitmeyen bir mantar hastaligim var. simdilerde hafifledi ama sanki hala hicbir sey eskisi gibi degilmis gibi hissediyorum. vagi-florayi çok ovuyorlar. vajina florasini duzenliyomus falan. kullanip memnun kalan var mi acaba?

1. Ben varım! Hatta bir başlıkta övenlerden biri de benim. Çok çok memnun kaldım. Benim mantarım, antibiyotiğe dirençli çıktığından, antibiyotik fitil/hap bir işe yaramıyordu bende. Vagi-flora inanılmaz iyi geldi. Doktor hem fitilini hem de ağızdan alınan kapsülü vermişti; ikisini bir arada kullandım bir seneden fazla oldu bir daha vajinal  mantarla uğraşmak zorunda kalmadım. Şiddetle tavsiye ederim.

5 kasım 2020 15:26

2. Ayyy süslü resmen umut oldun şu anda bana harikasın. 100 tl vermeye elim gitmemişti ama şimdi senin şu yorumunla koşa koşa almaya gidiyorum hicbir sey sagliktan daha önemli degil resmen umutlarimi yeşerttin. Peki 14 kapsul mu kullansin sadece? Yoksa ara ara yine kullaniyor musun süslü?

5 kasım 2020 15:34

3. Süslü bi de son sorum, buzdolabinda mi sakladın fitili? Ben aile evinde kaliyorum annemler falan fitili görmemeliler :( çantamda saklasam erir mi acaba yapisi nasıl hatirliyor musun?

5 kasım 2020 15:36

4. süslü ben de bi ara çok düşündüm alsam mı diye öğrenci olduğum için. ama sonra beslenmeme çok dikkat ettim bağışıklığımı güçlü tuttum, sürekli ev yoğurdu turşu kefir tükettim. c vitamini aldım ev yemeği yedim. tüm dar şeyleri çöpe attım, sadece pamuklu külot giydim. bazen çamaşırsız uyudum, hatta genelde evde çamaşır giymiyodum akıntım da bayağı azalmıştı böylece. böyle böyle geçti bende. ama antibiyotiğe dirençli falan dememişti doktor. siz bunların hepsini yapmanıza rağmen geçmediyse alın bence doktorunuza sorup

5 kasım 2020 17:28

5. Süslücüm şimdi gördüm yazdıklarını. Buzdolabında saklamana hiç gerek yok. Gece yatmadan son tuvaletini yapıp kullan, sabah da ilk tuvaletinden sonra. ( gün içinde akacağı için mutlaka günlük ped kullan; çamaşırı çok ıslatır yoksa.) 1 hafta kullan, çok iyi geleceğini düşünüyorum. Bir daha olmazsa kullanmazsın; tekrar ettiği takdirde çok ağır olmazsa da yalnızca geceleri kullanırsın. Geçmiş olsun şimdiden. (Parasına değecek; hiç acımadan bas parayı:) )

5 kasım 2020 23:47

6. Süslü aldım çok teşekkur ederiim:)) sadece sabahlari nasil koyacam ki uzanmam gerekmiyor mu o beni biraz dusunduruyor :d sadece geceleri kullansam etkisini görmez miyim acaba süslü?

5 kasım 2020 23:50

7. merhaba süslü, çok inatçı mantarım var. sonrasında enfeksiyon halini aldı. doktorum bunu önerdi ama iyi geldi mi sana? merak ettim. cevap verirsen çok sevinirim, kendimi çok kötü hissediyorum. artık psikolojik mi bilmiyorum ama sanki vücut direncim de düştü bu mantar ve enfeksiyonlardan...

10 mart 2022 14:39

8. Süslü evet çok memnun kaldım, vagiflora'dan sonra mantar hiç tekrarlamadı çok şükür, kesinlikle kullanmalisiniz :)

10 mart 2022 19:12

9. Çok teşekkürler süslü🥰 ne kadar süre kullandın pekii? Bayağı pahalı ama sağlığım için alacağım mecbur. Bir de sen vajina girişi için olab tablet-fitillerden aldın mı aynı markanın?

12 mart 2022 14:11