vakko’nun gavroşları nasıl süslüler ?

sürekli gavros takan birisine hediye alacağım en sevdiği renk kırmızı. ama hiçççç anlamıyorum şu nasıl sizce  hediye aldığım kişi renkleri ve çiçekli şeyleri seviyor. (link: https://www.vakko.com/fular-gavros-bandana/kirmizi-cicek-desenli-twill-gavros-p-m300424920-0055?gad_source=4&gbraid=0aaaaadmpzk0hpr9utl3_o8niswsxo2uir&gclid=cjwkcaia-oi7bha1eiwa2riu26x4jbzlyq2k7tzop1qexkojg0udknaygvpm4b9fyioedy05jv-8fhocu4kqavd_bwe bu ) yine önerdiğiniz çok pahalı olmayan marka varsa paylaşırsanız sevinirim süslüler

1. (link: https://www.vakko.com/fular-gavros-bandana/kirmizi-cicek-desenli-twill-gavros-p-M300424920-0055?gad_source=4&gbraid=0AAAAADmpZk0hpr9utl3_o8NiSWsxO2uIr&gclid=CjwKCAiA-Oi7BhA1EiwA2rIu26X4JbZlyq2k7tzoP1qExkOJG0UdKnaYGVPM4b9fyIoedY05jv-8fhoCU4kQAvD_BwE Link )

5 ocak 2025 12:39

2. ay süslü 37 yaşındayım ve şu an bana hiç bilmediğim bir kelime öğrettin, hiç gavroşu çok hoşuma gitti <3

biraz googleladım, bi beymen'in web sitesine bak istersen, var gibi bi şeyler. kırmızı ve çiçek diyince (link: https://www.beymen.com/tr/p_beymen-beyaz-kirmizi-kadin-ipek-fular_1523901 şunu) gördüm mesela ama ben ömrümde hiç fular takmadım, o yüzden anladığım bir şey de değil. (link: https://www.twist.com.tr/urun/siyah-esarp şunun da) mesela açık değil de boyunda bağlı halinde renkleri hoşuma gitti ama tarif ettiğin tarza hiç benzemiyor, o ayrı :)

5 ocak 2025 12:49

3. Hahaha ben de bugün öğrendim valla süslüm çok tatlı söylemesi dimiii ay attığın beymen çok güzelmiş süslü tam o kişinin üstünde gördüğüm renkler çok tesekkkur ederim önerilerin için

5 ocak 2025 12:53

4. ben gördüğüm her yerden alıyorum bunlardan. marka farketmiyor çünkü kumaşı saten olduğundan kolay deforme olmuyor. en çok maviden ve h&mden aldım. mavininkinin desenleri çok güzeldi geçen yıl. her birinden aldım. bu yıl bulamadım ama hiç.

(link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1161779022.html 1. )

(link: https://www.mavi.com/desenli-bandana/p/1912235-32184 2. )

şal ya da bandana yazdığına bakmayın. boyutları aynı vakko ve beymenlerle.

5 ocak 2025 13:01

5. Tamam öğrendiniz şimdi unutun ve bir daha kullanmayın bu kelimeyi :p çok cirkin kelimeymis çünkü hakikaten

5 ocak 2025 13:01

6. Vakko nun ürünleri kaliteli oluyor. Bende on tane fular ve gavroş var. En eskisi 2000 yılbaşında alındı. Hala taş gibi.

5 ocak 2025 13:06

7. Vakko pahalıdır ama bu konuda en iyisidir kaç yıllık gavroşlarım var itinayla yıkayıp kullanırım hala taş gibiler eğer hediye alacaksan gözün kapalı alabilirsin. gavroşu duymamış olmanız garip a4 ün bu kadar tetiklenip bir daha kullanmayın çok çirkin demesi daha garip :d hadi boyun eşarbı olarak kullanıldığını duymadınız victor hugo'nun küçük gavroş diye eseri var yahu.

5 ocak 2025 13:19

8. fular değil mi işte :/