1. bence bir kontur yapmak lazim. Onun dışında gozleriniz belirgin olsun isterseniz kahve veya siyahla cerceveleyin ve kaslariniz da belirgin olsun. Bunlari tabiki abartili yapmak zorunda degilsiniz hepsinden azicik ve hafif dokunuslarla golge oyunlari yapabilirsiniz. Makyaj kadar sac da onemli bence size en cok yakisan sac modelini yapin. ve en guzel hissettiginiz kazaginizi/gomleginizi giyin. en onemlisi beyaz ve acik tenliyseniz kontrast yaratmak icin koyu bir renk giyin. Ben bunlari deneme yanilmayla buldum ama iyiki bulmuşum ilk defa bir vesikaliktan memnun kaldim son olarak fotolarinizi gormek isteyin. foto secme isini fotografciniza birakmayin. yan profilden guzelseniz yandan cekilmek istiyorum deyin tersiyse duz durun :)
- süslü
#süslü
- linki kopyala
- şikayet et
vesikalık fotoğraf makyajı
Merhaba Vesikalık fotoğraf çektireceğim. Hayatım kimliklerimi akbil fotomu saklamakla geçti. Normal hayatımda makyaj yapam daha doğrusu ağır veya çok makyaj yapan biri değilim. Çizgimin dışına çıkmak istemiyorum ama güzel de çıkmak istiyorum. Vesikalıkta nasıl makyaj yapmak gerekir? Hangi tonları kullanmalıyım sizce
cevapla
anonim