whatsapp'ta sürekli kimle konuşuyor?

merhaba süslüler, daha önce bu konuda taktik verenleri gördüğüm için bilgisi olanlara sormak istedim. arkadaşım maalesef son zamanlarda eşinin çok fazla whatsapp'ta çevrimiçi olduğunu görüyor ve şu an çok üzgün. hiç böyle şeyler yapmak isteyecek biri değil ama kanıt bulursa ayrılıp gitmek istiyor, çok yıprandı çünkü son zamanlarda. eşinin telefonu xiaomi markaymış ve sadece yüz okumayla açılıyor dedi. bir yolu var mı whatsapp web falan bir şekilde öğrenmek istiyor belli etmeden tabii ki. yardımcı olacak herkese teşekkür ederim şimdiden.

1. Yüz okumayla açılıyosa sıkıntı süslüm ya, hani uyurken denesin adamın suratına tutup diyeceğim ama gözler kapalıyken de olmuyo işte. Acaba adamın direkt yüzünün gözüktüğü bi fotoğrafa telefonu tutsa kilit açılır mı denemek lazım

6 ocak 2022 22:33

2. Teşekkür ederim öneri için, söyleyeyim hemen

6 ocak 2022 22:36

3. Başka var mı önerisi olan?

6 ocak 2022 22:49

4. telefonu istesin 2 dk annemi babamı birini arıcam diye konuşurken mutfağa falan gitsin adamın yanından ayrılsın. Adam gelirse önemli bişi konuşucam 2 dk desin. o sırada girsin vatsapa eğer orada da kilit yoksa...

Neden kendinden aramıyorsun derse telefonunu kapatsın öncesinde tam arıyordum şarjım bitti annem acil ara dedi falan desin

6 ocak 2022 22:49

5. Çok mantıklı süslü kendi telefonunu kapasın ve bozuldu açılmıyo falan desin, adamdan telefonu istesin içine bakmasına bile gerek yok eğer adam panik yaparsa bilinki bi halt karıştırıyodur

6 ocak 2022 23:21

6. Arkadaşım hoşlandığı çocuk için indirmisti bir program. Kendi telefonunuza indiriyorsunuz. Karşı taraf günde ne kadar online olmuş ve hangi saatlerde gözüküyordu. Siz arkadaşınızla deneyerek kontrolünü yaparsınız önceden. Polis tanıdık varsa da hangi numaralarla konuştuğunu telefonla söyleyebilir.

7 ocak 2022 00:16

7. anonim 3 ve 4 teşekkür ederim öneriler için. Uygulama adı verebilir misiniz? Arkadaşım iPhone kullanıyor

7 ocak 2022 01:06

8. A4, bu program hala var mı?

ss, birdenbire uzun saatler online ise bir haltlar karıştırdığı kesin

7 ocak 2022 01:39

9. Play store'a whatsapp online yazınca çıkıyormuş bir sürü program. Tam ismini hatırlayamadı. Androidlerde vardı. Olan biri yükler en kötü.

7 ocak 2022 09:04

10. Anonim 6'nın dediğini yapmasın. İnkar eder. Salak değilse zaten siliyordur. Belli etmeden yakalasın ki boşanırken kanıt olur + manevi tazminat. Öbür türlü aldatıldığıyla kalır. Adam da üste çıkar.

7 ocak 2022 19:18