workshop nedir,ücreti nedir,siz daha once katildiniz mi?

merhaba arkadaşlar,daha once katildiginiz workshoplar hakkinda bilgi almak istiyorum,workshop kulturune pek aşina degilim bir gunluk mu oluyorlar ucretleri nasildir deneyimlerinizi anlatabilir misiniz

1. Ben mutfak sanatları akademisin de bir workshop a katılmıştım.4 saat 190 TL idi. Yaklaşık 2 sene önce. Bir günde birkaç saat olur. Genel olarak pahalı lar.

1 ocak 2020 17:38

2. Baya pahalıymış ismek e giderim daha iyi yani

1 ocak 2020 17:41

3. atölye demek. sorduğunuz soru aşırı geniş, dolayısıyla bir cevabı yok. doğal ürünlerle temizlik workshopu da olur, seramik de, azınlık hakları worksopu da, yazarlık da.... workshop kültürü denen bir şey yok, her alanda düzenlenen workshoplar var.

1 ocak 2020 17:42

4. O anlamda kültür demedim yani nasil desem bu alana cok hakim degilim ne oldugunu bilmiyorum sonunda ne veriliyor mesela normal kurstan farklarini falan ögrenmek istedim

1 ocak 2020 17:44

5. tamam işte, yani bunu düzenleyen bir tüzük vs yok resmi. mesela siz gidip iyi bilinen, ciddi bir yerde alanınızla ilgili bir atölyeye katıldınız, belki katılımcı belgesi verdiler ya da vermediler. bunun bir diploma gibi bir değeri yok tabi ama cvnize yazarsınız, netwrok kurmak için iyi de olabilir orada. ama işinizle alakasız hobi workshopu aldınız, bir önemi olmaz. herkes de kafasına göre workshop açabilir aslında, kimin düzenlediği önemli. bedava workshoplar da var paralı da.. ben evde de düzenleyebilirim, bakanlık da düzenler, belediye de, stklar da, firmalar da.

1 ocak 2020 17:49

6. normal kurstan farkı, kısa olması, bir amaca yönelik olması. mesela aşçılık atölyesi olmaz ama pizza olur. oyunculuk olmaz ama dramaya giriş olur. terzilik olmaz ama patron atölyesi olur.

1 ocak 2020 17:50

7. Anladim,peki bunlari nerden takip edebiliriz,bildiginiz bi yer var mı site vs?

1 ocak 2020 17:51

8. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin bu arada💞

1 ocak 2020 17:51

9. siz hangi konuyla ilgilendiğinizi söyleyin, hatta başka bir soru açın bence.. öyle daha kolay cevap bulacaksınız.

ilgilendiğiniz alanları takip edin, o konuda iş yapan insanları, dernekleri, üniversite kulüpleri ya da bölüm sayfaları vs. bir yerden bir şey duyarsınız. ya da direkt sorun, şu konuda atölye var mı şu şehirde diye o alandan insanlara..

rica ederim.

1 ocak 2020 17:56