1. İğneli süslü. Ben yaptırdım çok memnunum. Benim hormonal sorunlarım olduğu için hala devam ediyor ama çıkanlar ince renkleri de baya solgun.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
yüz için iğneli mi lazer mi kadınlar kulubü lazer pişmanlıklarıyla dolu ?
lazer yaptırıp daha kötü oldu deyip iğneliyle çözüm arıyorlar onda da uzman bulamıyorlar ya iz bıraktı ya düşük akım vs ama lazere karşılar süslü sözlük tam tersi lazerden memnun gibi gözüküyor çoğunluk deneyenler paylaşım yapabilir mi acaba ? lazerle bitti diyen işe yarayanlar şehir ve isim paylaşabilir mi ? iğneli için de yazalım, bitmiyor kıl tüy çilesi bir türlü
- cevaplar
- şikayet et
2. süslü o biraz kıl-tüy yapısıyla alakalı. ben hayatınızda gördüğünüz en kıllı insanlardan olabilirim(gizlinot: ortaokuldan beri her yeri jilet yapıyorum, göğüs aram bile erkekler kadar kıllı) ama korona dolayısıyla lazer randevum iptal oldu 2,5 aydır gidemiyorum mesela ama daha üç kere yaptırmama rağmen sıfır bıyık ve favori dolanıyorum ortalarda. birçok insan istediği şekilde sonuç alamıyorken 10 seansta benim birçok bölgem %90dan fazla bitti özel bölge, göğüs arası, meme falanda %60tan fazla bitti mesela ki kadın bile zor diyordu. diode yaptırdım ben bu arada ve hiç merkezi olmayan adı duyulmamış bir yerde yaptırdım ama siz aynı sonucu alamayabilirsiniz mesela. biocure çok öneriyorlar belki lazerden sonra onlardan kullansanız daha faydalı olur süslü?
- şikayet et
3. benzer bir soruya verdiğim cevap. belki yararlı olur süslü.
ah süslü sorunu görünce bile içim sızladı. seninle aynı kaderi paylaşıyorum. yıllardır ağda yapardım jilet bile vurmuşluğum vardır ama yine ince ince belirgin olmıcak bi şekilde çıkardı. gerizekalı gibi tüm vücut lazere gittiğimde gaza gelip yüzüme de başladım. ilk aylar farketmedim ama sonra bi baktım ki bildiğin sakal ve simsiyah. lazeri bıraktım ağdaya döneyim belki eski haline döner dedim ama malesef dönmedi ve 10 günde bile baya uzuyordu. gerçekten aynaya bakmak istemiyodum yüzüm boynum sakal bildiğin. araştırdım ve mecidiyeköyde zeynep polatı buldum süslü sözlük sayesinde. gittim görüştüm dakikası 5 tl. pahalı ama kafayı yicektim lanet olsun dedim başladım.randevu almak da baya zor bu arada. neyse işte ayda 1 kez 5 ay boyunca gittim ama karantinadan ötürü mart ve nisana gidemedim kapalı çünkü. şuan yanaklarım çok şükür ki sakal gibi değil tüy gibi çıkıyo. tamamen bitti diyemem daha gitmem gereken seans var ama o eski halinden iyidir.boyun bölgesi de sağ kısmımda güzel bi kelleşme var sol kısmımda daha az çalışmışızsanırım hala kalın kıllar var diğer seanslarımda oralara daha çok yoğunlaşmasını isticem. şuan karantina sürecinde olduğumuz için çok rahatsız olursam makinayla kısaltmamı söyledi ben de öyle yapıyorum ama şu süreç bitsinsoluğu hemen yanında alıcam çünkü beni çok etkileyen bi durum. evet pahalı ama yedim işte bi bok keşke bilinçlenip öyle karar verseydim ama malesef dönüşü yok. neyse bu konuda çok doluyum süslü sana da fikir olsun istedim.
- şikayet et
4. yüze iğneli dışında yapılan lazerin tüyleri kalınlaştırdığını ve yaydığını söylüyorlar. yakın arkadaşlarımda da gördüm, yüzleri traş edilmiş erkek sakalı gibi çıkıyordu. ben iğneliye gidiyorum, yüz tüylerini daha önce hiç almamışsan çok kısa sürede (3-4 seans) bitiyor. cımbız, ağda, jilet vs. herhangi bir şekilde almışsan süre uzuyor. daha önce başka bir lazer yaptırmışsan çok daha uzuyor. bana söylenen bu. iğneli lazer tüyleri incelterek bitiyor. yani alınan tüyler tekrar uzarken jiletlenmiş gibi çıkmıyor, ağdayla aldıktan sonra nasıl uzuyorsa öyle uzuyor. iğneli inceltiyor, inceltiyor bir süre sonra yok ediyor. dolayısıyla kalın tüylere daha geç fark edilir. yüzündeki kalın tüyler çıkmaya devam ediyor ama cımbıza gelene kadar uzatmaya devam ediyorsun diğer seans için. dışarıya bu şekilde sakallı-bıyıklı çıkmak zor oluyor. ama ince tüylerde hemen etki ediyor. benim yüzümdeki çok ince tüyler hormon bozukluğum olmasına rağmen aylardır çıkmadı bile. orta boyuttakiler inceldi, kalınlar ise duruyor ama seanslara ara vermek zorunda kalmıştım zaten.
yüzünüzde az ve ince tüyler varsa, sadece favoriyi filan aldıracaksanız kesinlikle iğneli diyorum. düşünmeyin bile. yaymıyor, başta pahalı gelse de kısa sürede bittiği için diğer lazerlerden daha ucuza geliyor.
kötü taraflarına geçelim. benim gibi yüzünüzün her tarafında kıl varsa sıkıntı büyük. yüzümün tamamını almaları 4 seans sürdü. bir kere elmacık kemikleri, bir kere sakal bıyık, bir kere favoriler için gittim. toplamda 4 seans. dakikası 3 buçuk lira. saati 200 tl. yüzümü bir kere aldırmanın maaliyeti 2 hafta ve 800 lira oldu. acı eşiğim yüksektir ama bıyık bölgesi ve elmacık kemiklerinin üst kısımları oldukça acıdı. seans bitince hametan krem sürüyorsunuz ve cildinize çok çok iyi bakmanız gerekiyor. 1 gün boyunca yıkamak yok. 1 hafta boyunca makyaj yok, sadece pudra. güneşe çıkmak yok. yaptırdığınız ilk gün cil çok fazla şişiyor ve kızarıyor ödem toplamış gibi. 2 güne iniyor ama bu sefer de kabuklanmalar başlıyor. kabuklara dokunmamanız lazım çünkü iz kalıyor. kabuklar kendi kendine dökülüyor cilt normale dönüyor. ama minicik iğne izleri kalıyor. bu sürede işe-okula gitmek de bayağı sıkıntılı oluyor. bir de iğneyi bir yerde sokuyorlar ama 2-3 cm ötesini uyarıyor. göz çevresine ve dudak çevresine yaklaştırılmaması lazım bence, şu an bilmediğimiz kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. bir de sakal-bıyık hızlı çıktığı için düzenli gidecek zaman da bulman lazım çünkü ağda-jilet vs kullanamadığın için bıyıklı geziyorsun bi süre.
umarım yardımcı olabilmişimdir. ben çok isterim buz lazerin vs işe yaramasını, çünkü iğneli için fazla kıllı olduğumu düşünüyorum. buz lazer yaptıranların cevaplarını bekliyorum. sizin de sorunuz varsa alabilirim.
- şikayet et
5. Süslü ben gidiyorum lazere 1 yıldır. %70 azalma var. Favori bölgem bitti diyebilirim. Çene bölgem simsiyah kıl doluydu, incecik kaldılar ve azaldı. Boyun çevresinde kaldı biraz. Seans aralıkları 5 aya kadar çıktı, başladığımda ayda bir gidiyordum. Açıkçası memnunum ben her hafta ağda yaptırmak zorunda kalan biri olarak. Özel bir hastanede doktor yapıyor.
- şikayet et
6. Süslüler hepinize çok teşekkür ederim kişiden kişiye, yapılan yere kadar değişiyor alınan sonuçlar net bir şey söyleyemesek de iğneli daha garanti duruyor.
ChampagneSupernova size de ayrı teşekkür ederim cevabınız için benim 2 seanslık iğneli tecrübem oldu ankarada %20 azalma var incelmiş haldeler fakat benim hiç kabuk sorunum olmadı kabuk oluşursa kötü diyorlardı onun için şaşırdım gerçi ben ankarada meşhur bir yere gidiyorum hiç kabuk olmadı ama benim uzmanımı da düşük akım uyguladığı için eleştiriyorlar kadınlar kulubünde, peki iğne izleri geçti değil mi yani genel olarak iz kalmadı değil mi ? Bir de hangi şehirdesiniz acaba ben de sizin gibiyim yüzümün her yerinde var ama uzmanım ince ve sık dedi ince olması lazer için sorun olur diye çekiniyorum.
- şikayet et
7. aslinda bende de kabuklanma olmadi, sadece siskinlik ve kizariklik oldu bir sure. kabuklanmayi bir cok kiside duydugum icin yazdim, cunku boyle bir ihtimal varsa goz onunde bulundurmak lazim. belki benim cildim oyle bir tepki vermemistir. cildimde sadece cok yakindan bakildiginda gorulebilecek minik delikler kaldi. aynaya yaklasip cildimi incelerken goruyorum. cildim biraz hassas ve normalde de gozenekli. belki siz boyle bir sey yasamazsiniz.
ince kil igneli icin sorun yaratmiyor, hatta avantaj. cihazin ucunda buyutec gibi bir sey var, ne var ne yok uygulan kisi goruyor zaten, gormeme gibi bir problem yok. ince olmasi avantaj cunku ince tuyler daha hizli bitiyor. ne kadar kalinsa inceltmek icin o kadar fazla uygulama yapmak gerekecek. bir de beyazlasmis killar daha cok seans gerektiriyormus diger suslulerin aklinda bulunsun diye yaziyorum.
ben adana'da yasiyorum bu arada. vucuda alexandrite yaptirdiktan sonra yuz icin igneli biraz zor geliyor cunku alex gibi iki dk da biten, nisbeten acisiz, masrafsiz, pratik bir yontem degil. ama maalesef yuz tuyleri icin simdilik tek yontem.
- şikayet et
8. bir de igne ile şokladiktan sonra kili cimbizla cekiyorlar. kil cekilirken aci hissetmemeniz lazim cunku kilin koku coktan yakilmis oluyor. eger igne uygulandiktan sonra kil cekilirken caniniz yaniyorsa muhtemelen o kök yanmamistir. bu surekli oluyorsa uygulayan kisi işi dogru yapamiyor demektir. buna dikkat etmek lazim.
- şikayet et
9. soru sahibi süslü, ankara'da nereye gittiniz iğneli epilasyon için. ben de düşünüyorum ama julia sürekli dolu, onu beklemekten bıktım.
| cilt alt tonu: | warm |
| göz rengi: | yeşil |
| saç şekli: | düz |
| saç tipi: | kuru |
- şikayet et
10. Ben julia hanıma gittim evet sıra çok zor geliyor ama bir kez müşterisi oldun mu randevu almak aşırı kolaylaşıyor fakat ben kararsızım devam etme konusunda 2 seans konuşmak için erken olsa da emin olamadığım noktadalar da var ve memnun kalmayan hastalarla karşılaşınca soru işaretleri oluştu bir de 5 lira olması bütçe açısından da zorlayacak beni çok kararsızım onun için.
Ama kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem 2 seans bile olsa incelme oldu azalma da oldu sanırım biraz da olsa daha iyi duruyor onun için fakat bir süreden sonra düşük akım uyguladığı için inceliyor ama bitmiyor deniliyor internette ve gözüm korktu arayış içerisindeyim julia hanım için memnun kalmadım diyemem asla ama emin de değilim.