yüz terlemesi için kullanabileceğim bir şey bir ilaç krem makyaj ürünü var mı, pudra bu amaçla kullanılabilecek bir şey mi lütfen yardım?

genel olarak feciii kızaran ve terleyen biriyim ve şunu şunu yap geçer denilen bir şey olmadığının farkındayım ondan yapacak bir şey yok. ama yüz terlemesini halletmek istiyorum. sanki maraton koşmuşum gibi kızarmaktan morarıyorum gözümün altı parlıyor, güneş kremi sürüyorum yine deli gibi parlıyorum bide yüzüm resmen sıcağı çekiyor güneş kremiyle, bebek saçlarım alnıma yapışıp kıvrılıp tiftik tiftik oluyor (gizlinot: saçımı düzleştiriyorum ve doğal hali dalgalı, çok dağınık iğrenç bir görüntü oluyor) kulağımın arkasına attığım saçlarım da terleyince bozulup c şeklinde dalgalanıyor ve çok dağınık bir görüntüye sahip oluyorum. pek de bilgim yok pudra falan kullansam bir işe yarar mı ya da bir tavsiyeniz var mı?

1. Valla süslü pudra gibi şeyler kullansan dahi hep geçici bir çözüm olacaktır.Bir de üstüne gözeneklerin tıkanması da cabası.En kesin çözüm botoks aslında ama parası da malum.Hiç doktora gittin mi altında yatan sebep belki başkadır ne bileyim hastalık vs.?

3 eylül 2022 17:28

2. kan tahlili yaptır süslü, iç hastalıklarından randevu al şimdi bence. doktora şikayetini söylersin ona göre kan aldırırsın sabahtan direkt. eğer sorun çıkmazsa

yağ emici mendil (kiko, missha, beauty formula) öneririm, teri falan da alıyor. pudra nyx banana ama fırçayla değil pudra ponponuyla sürmelisin. güneş kremini de la roche posay dry touch kesinlikle.

3 eylül 2022 19:01

3. tavsiyeleriniz için çok teşekkürler mat bitişi olan bi güneş kremi de arıyordum zaten.

Hastane için de 19 yaşındayım annem gitmeme izin vermiyor :/ genetiktir (gizlinot: annem babam da çok terleyen insanlar ama benim kızarma muhabbeti vs. baya anormal) yüzüm kızarıyor çok terliyorum diye hastaneye mi gidilir ne alaka diyo. İç hastalıklara gittiğim zaman genel kan testş yaptırdığımda da hiç bu olayla alakalı hatta genel bi problemim yok ama bu problemimi söylersem spesifik olarak bir bölümden kan isteyebilir belki. Tekrardan teşekkürler

3 eylül 2022 19:23

4. testi***

3 eylül 2022 19:24

5. Ben de öyleylim... tiroid diyolar süslü ama bende çıkmadı yapı meselesi cidden yavaş yürüyorum vs terlemiyim diye dkdkkd

3 eylül 2022 19:46