yılbaşına sevgiliyle birlikte girmek?

süslüler yılbaşı günü akrabalarla akşam oturacaktık. akşama doğru oraya gectim. sevgilim buluşmak istediğini söyledi ve ailemle takıldığım için sitem etti. yılbaşına birlikte girmek istediğini, buluşma teklifinin benden gelmemesine sinirlendiğini belirtti. tartıştık. bende bu kadar tepki verene kadar önce onun buluşalım demesi gerektiğini soyledim. ki yanina gitsem bile dışarda max 10 a kadar kalabilirim . yani 12 de yeni yıla girip 1 de eve dönme durumu, ailemle o an sorun yaşamama sebep olacak. bunu bildiği halde uzattı. bir yanım ona da hak veriyor. tarafsız olarak değerlendirebilir misiniz süslüler?

1. Seneye bi daha yılbaşı olcak ona birlikte gireriz de. O zamana kadar ayrılırsanız da bu seneyi ailenle birlikte kutlaman senin için doğru bir karar olmuş olur

1 ocak 2022 02:52

2. A1 süslüm 10 a kadar dururum diyorum ama o da nerdeyse zor zoruna.

Bana gece 12 de herkes dışarda dedi, sen evde oturmaya meraklısın diyor.

Kendimi kötü hissettiriyor. Ama olan bu, bildiği birşey bu çok üstüme geldi. Suçlu hissettiriyor.

1 ocak 2022 03:02

3. A2 süslüm, 3 yıllık ilişkimiz var ciddi düşünüyoruz.

Seneye onunla olmama ihtimalimi düşünemedim. Hani seneye de aynı durum olacak.

24 yaşındayım, gece kapıyı çekip çıkabilirim dolaşmaya gezmeye gidiyorum diye ama yapmak istemem. Tartışma veya herhangi bir nedenden dolayi degil. Babama ve anneme olan saygımdan dolayı ses çıkarmıyorum, onları da anlıyorum.

1 ocak 2022 03:10

4. aileniz tarafından manipüle edilmek saygı duymak mı? 24 yaşındaki genç bir kadının kendi özgürlüğünden feragat etmesi beni üzdü. kendi kararım sandığınız şey aslında karar bile verememeye endekslenmeniz olabilir mi? yahut normal bir ailede olsaydınız ve ne yapacağınıza, ne zaman yapacağınıza tam da olması gerektiği gibi siz karar veriyor olsaydınız ve de sevgiliniz ailesi tarafından baskılanan, sizinle buluşamayan, oraya buraya plan yapamayan biri olsaydı da ciddi düşünecek miydiniz? tabiri caizse yarı esaret içerisinde yaşayan klasik türk ailesi mağduru insanların en küçük kararında bile ailesine bağımlı olması, evlilikte arap saçına dönen aile entrikalarının içerisine düşmesi bu yüzden hiç şaşırtıcı değil. amacım sizi hiç üzmek değil. sadece manipülasyon denen kavram çok hafife alınıyor, asıl olayı zaten mağdurların bu duruma kör olması

1 ocak 2022 03:24

5. Ben sevgilin yerinde olsam senden ayrılırım süslü kusura bakma 24 yaşındasın ve hala ailem de ailem diyorsun. Ailemiz tabii ki olmalı da artık ayrışmaya başlamanız gerekmiyor mu?

1 ocak 2022 03:40

6. Ne zaman birey olup kararlarınızı kendiniz vericeksiniz. Buraya soru açmanız bile saçma canıniz kimin yanında olmak isterse onun yanında olursunuz bu kadar basit aslında

1 ocak 2022 10:26

7. A4 süslüm, ailemde ailem dediğim yok. Saygısızlık etmek istemiyorum onlara ama işin boyutu daha farklı. Kendi kararımı rahatlıkla alabiliyorum. Istediğim saatlerdede geldiğim oluyor eve ama eve girdiğimden itibaren bağrış çağrış tartışma , sahsima ağır ithamlara kadar laf ediliyor. Dışarda mutlu geçirdiğim her dakikayı eve dönünce huzurum bozularak ödüyorum. Gayet geri kafalı , despot ve katı ailem var.

Bile bile dışarı çıkıp huzurumu bozmak gerçekten istemiyorum,çünkü döndüğümde olacakları biliyorum bıktım bu durumdan.

Maddi bağımsızlığım yok ayrı eve de çıkamıyorum şuan .

1 ocak 2022 14:19

8. Anladım süslü, bir an önce maddi bağımsızlığınızı kazanmanız dileğiyle o zaman. Sevgiliniz de bunları biliyorsa sorun etmemeli bence.

1 ocak 2022 15:16