yıldız düşüklüğü nasıl yükseltilir?

süslülerim, falcıya gitmiştim. bana senin yıldızın düşük, nazar/kötü enerji olaylarından kolay etkileniyorsun vs demişti. bu durumdan nasıl kurtulunur bilen var mı?

1. O gittiğin falcıya para vererek yükseltebilirdin ama geçmiş olsun kaçmış fırsat.

7 mayıs 2021 11:43

2. Falcı 300 tl istedi ben de yaptırmadım tabiki güvenemediğim için

7 mayıs 2021 11:44

3. Dua okuyarak yıldız yükselir. Fal çok baktırırsan düşer. Yıldız düşüklüğü nazara açıklık süslü, yıldızı yüksek insanlar nazardan fazla etkilenmez. Nazara iyi gelen dualar okunur yıldızı yükseltmek için. Bir tür aura zayıflaması burda kastedilen.

7 mayıs 2021 11:49

4. Auranın güçlenmesi lazım. Meditasyon yapabilirsin, iyi beslen iyi uyu su iç yazılım öğren.

7 mayıs 2021 11:53

5. Anonim 3 evet ben de çok etkileniyorum nazardan. Felak/nas duaları mı bahsettiğiniz dualar.

Anonim 4 hep böyle mi gidecek diyorsunuz daha detay bilgi verir misiniz?

Anonim 5 süslü yazılım derken nedir o tam olarak? Su içmek nasıl bir etki sağlar, su normalde de çok içebilen bir insan değilim evet 😔

7 mayıs 2021 12:05

6. Ben de dalga geçtim ama ciddiye almışsın sanırım:(

Böyle bir şey varsa falcı ne yapabilir sence🤦🏻‍♀️

7 mayıs 2021 12:49

7. Evde dua açabilirsiniz internetten, surelerin okunuşu var YouTube da onları düzenli açın günde bir kere, felak nası evden çıkmadan düzenli hale getirin. Psişik korunma isimli kitabı da okumanızı öneririm. Meditasyon doğru bir öneri, aura zayıflamasından etkileniyorsunuz. Ayrıca mutluluk veren işlerle uğraşın. Fal bakmak geleceğinizle ilgili bir tür çaresizlik ve bunu kabulleniştir bu sizi zayıflatır siz fark etmezsiniz o yüzden fal bakmak ve fal baktırmak zarar verir çünkü sizi umut kapısında bırakır kaderinizi birinin görülerine teslim eder ve söylediklerinin çıkmasını beklersiniz. Modunuzu yükseltecek işlerle uğraşın ve bu tarz şeylere çok dalmayın. Ezgi fındık bilmem ne bu insanlara da değiyordur ama mutlular genel olarak. Zaten yüksek bir yıldızla gelmiş olabilirler ve mutlu kalarak iyice yüksek tutuyor olabilirler. Bilmediğiniz ibadetleri ya da yoga gibi zihinlerini temizleyecek faaliyetleri olabilir kimseyi kimseyle karşılaştırmanın anlamı yok. Ayrıca kıskançlık ortalama bulduğunuz insanlar arasında yaygındır, çünkü bu çirkin bir duygudur. Kıskanç insan zaten kendini değersiz görüyordur ve bahsettiğiniz bu blogerların seviyesine çıkabileceğine inanmaz onları kıskanmaz bile. En yakınındaki kendisiyle aynı seviyede ya da birkaç tık üsttekine gider , vizyonu dardır çünkü kıskanç insanın. Bu örnekleri vermek ve ss yi yargılamak çok saçma olmuş.

10 mayıs 2021 00:39