yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    23 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    ya yurtdışında lazer epilasyon 3-5 seans falan sürüyormuş doğru mu?

    bizim 12 seansta bitmiyorken yurtdışında 3-5 seansta tamamen bitiyormuş bizim ülkedeki cihazların ayarlarıyla oynuyorlarmış bitmesin devamlı gidelim diye bunlar doğru bilgiler mi?

    1. Evet bana da söyledi aynı şeyi kuzenim. Seanslar çok pahalı ama 5 seansa fln herşey bitiyor siz orada nasıl 8-10 seans gidiyorsunuz dedi. 

    3 şubat 2023 23:22

    2. Bana ilk başta amerika övücü gibi geldi söyleyen kişi ama sonra düşündüm bu ülkede her türlü düzenbazlık döner dedim ama yine de bi şok yaşadım. Hak verdim.

    3 şubat 2023 23:58

    3. 🤔 vay be

    4 şubat 2023 00:12


    4. aq boyle ulkenin

    4 şubat 2023 00:42

    5. Türkiye de 5 seans gittim bitti. Genitalde biraz kaldı ama o zaten genelde sıfırlanmıyor. 12 seans nedir ya, böyle diyen merkezlere gitmeyin boşa.

    4 şubat 2023 00:59

    6. Turkiyede de isi hakkiyla yapan yerler var önemli olan makine. Buz lazer, robotx hybrid lazer gibi skimsonik makineler o kadar ucuz ve işlevsiz ki degil 10 25 seans gidilse hicbi ise yaramaz. Orjinal makineler 5 6 seansta sonuc veriyor. Alexandrite lazerin isledigi doktor kliniklerini tavsiye ederim. Guzellik merkezlerinde on seans 1000 tl iken oralarda seans basi o kadar ama degiyor mu kesinlikle evet. 

    4 şubat 2023 01:02

    7. Bence cihazları yeni. Bizim burda çoğu yerin cihazı en az on yıllık. Yaparken düşükte yapmaları da doğru ama. özellikle yapıyorlar.

    4 şubat 2023 02:04


    8. Anonim 9, hastahane değil hastane ablacım, bilgine.

    4 şubat 2023 06:12

    9. Anonim 10, hastane doğru evet ama erdem hastahanesi diye koca hastane açan insanlar var :) o yüzden diğer anonimi kırmayalım.

    Buz lazere uzun süre gittim türkiye'dd. Çok uzun sürdü ama 3 yıldır gitmiyorum artik. Bir sey olmadi olumsuz anlamda. Yuzumde bir sene sonra geri cikti bazi yerler ama ilk hâlim gibi değil. Yurt dışında lazer diye ıpl kullanmıyorlardır belki. Bir de atım sayısının çokluğu vs. Olumsuz etkiliyor olabilir. Hem çoğu lazere uygun tipte koyu renk kıllı bir milletiz hem de türk kadınlarının ne hikmetse erkeğe gelince kılı önemsemediğini ama kendine gelince en ufak kılı sorun ettiğini görüyorum. Keşke karşıdan da aynısını bekleseler. Avrupalı kadınlar kendileriyle daha barışık bence. Bu kadar takılmıyorlar.

    4 şubat 2023 07:53

    10. Avrupalı kadınlardan da gayet kıllı olanlar var ama takmıyorlar bizim kadar. Estetik operasyon gibi görüyorlar çok az kişi gerekli görüp yaptırıyor özellikle pandemiden sonra gittiğimde manken gibi kadınların koltuk altlarında bile kıl oldığunu gördüm daha önce dikkatimi çekmemişti bu kadar. erkekler bırakıyor da biz niye bıdakamayalım destekliyorum biz de yüzümüzdeki ayva tüylerine kadar lazer yaptırıyoruz yazık bize

    4 şubat 2023 11:33