yadırgamayacak olan varsa danışmak istiyorum sevgilisi olan flört hakkında?

süslüler öncelikle açık fikirli insanlardan fikir almak istiyorum kendi ahlaki kurallarim var ama başıma ilk defa böyle bir şey geldi sanırım büyük konuştuğumdan. geçen ay tanıştığım bir flörtüm oldu tatilde. kendisi arkadaşımın arkadaşı ortak bir grupla takıldık zaten. ama kendisinin sevgilisi var üç senelik. ve ben de bu yüzden mesafeliydim çocuğun ilgisine. bana ilgi duyduğu çok belliydi sürekli benimle vakit geçirmek istiyor ilgileniyor falan derken muhabbetimiz de tutmaya başladı derin konulara girdik felsefe toplum siyaset vs bakış açıma hayran kaldığını söyledi ve çok etkilendiğini söylemiş arkadaşıma da hatta benden birkaç etkilendiğim takip ettiğim insanları istedi izlediğim ilham veren videoları vs. neyse biz bir akşam içtik ve o gece aramızda bir şeyler geçti yüzeysel ama sadece öpüşme diyebilirim ama o kafayla düşünemedim işte sonrasında ben kendimi suçlu hissettim neden bunu yapıyorsun sevgilin var dediğimde bilmediğin seyler var her şey göründüğü gibi değil dedi ve bu arada cinsellik için falan yaklasmadi bana fırsatı vardı yani sırf o amaçla yaklaşsaydı anlardım.daha sonra tatilin son gecesi bir mekanda oturduk hep birlikte bir şeyler içtik dönerken arka koltukta oturuyorduk beraber sarılmaya çalıştı kendimi çektim ağladım noldu diyince kötü hissediyorum vicdanlı bir insanım ben dedim ağlama nolur diye beni teselli etti sonra benimle konuşmak istemesine rağmen hemen odama geçtim kız arkadaşımla konuştuk biraz ve uyudum. sabah olunca o da bahsetmiş olacak ki sen x e bir şeyler demişsin doğru mu dedi suratı bayağı kötüydü gözleri doldu bahsettiği şey ondan hoşlanmadığım sadece ilgisinden hoşlandığım ve sevgilisi için üzüldüğümdü.ne söylemişim ki bilmiyorum deyip soğuk bir tepki verdim.neyse daha sonra bana veda ederken bana çok şey kattın bakış açını hiç kaybetme umarım sinavını da kazanırsın dedi vedalastık. fakat bir arkadaşım onlarla memleketine gitti birkaç hafta kaldı ve döndü. geldiğinde ise onun hâlâ beni unutmadığını sevgilisini aslında sevmediğini hatta bulunduğumuz şehre geleceğini söyledi.hatta arkadaşım, sevgilisi ,o ve beni de katarak bir şehirdışı gezme planı konuştuklarını söyledi. çocuğun cesareti yok aileleri tanışmış sanırım bu yüzden korkuyor bilmiyorum seven insan böyle davranamaz diye düşünüyorum başkasına. ama ondan beklentim olduğundan değil ondan ayrılsa bile güvenemem ki ben. fakat tam kafamı toparlarken böyle ondan laf getirmeleri buraya gelmeyi düşünmesi falan beni şaşırttı anlam da veremedim unuttuğunu düşünmüştüm. buraya gelebileceginden dolayı tedirginim sonuçta ev arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı yani her türlü gelebilir ortak arkadaslar kafamın tekrar karışmasından korkuyorum biliyorum yanlış susluler ama kafamdan nasıl atabilirim onu ? başına böyle bir şey gelmiş susluler var mı?

1. Aklıma ilk gelen şey, kafanı dağıtacak başkasını bulman. Bunun için olan uygulamaları vs deneyebilirsin.

12 ağustos 2020 21:33

2. 3 yıllık sevgilisini aldatan adam senle sevgili olunca da aldatır

12 ağustos 2020 21:34

3. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/ilk-başta-kovalayıp-sonra-vazgeçen-erkeğe-ne-yapılmalı?i=2219385 Anon1 neden başka soruya yazdığım cevabı buraya kopyaladın bu da yeni troll'lük mü)

12 ağustos 2020 21:34

4. Ayrıca ne gibi bir sebeple bitirmiyormuş alt tarafı sevgililer sevmiyorsa ayrılsın silah zoruyla sevgili olmamışlar ya

12 ağustos 2020 21:35

5. Anonim 1 yanlış oldu sanırım çünkü o hiç vazgeçmedi ki hep tekrar gorusebilecegimizi söylüyordu

12 ağustos 2020 21:35

6. Senin ahlaki değerlerin var ama karşı tarafın yok işte, baksana sevgilisi varken eli işte gözü oynaşta. Aşk beklenmedik bir durum biriyle sevgiliyken baskasina aşık olabilir insan ama neden ayrılmıyor, aileyle tanıştırması çok low bir bahane, nikahli karisi degil yani cok cogu ayrildik der ailesine, aklima kizin ilk birlikteligini onunla yasadigi ve onu "ortada birakmayacagina" dair soz verdigi gibi sacma bir fikir geldi. Bilmedigin seyler  var demis ya ee ayrilamiyorsa ondandir. Benim arkadasimin eski sevgilisi de boyle bir durum yasamisti cunku oradan tanidik geldi.

12 ağustos 2020 21:38

7. Sınava hazırlanıyorum o yüzden kafamı dağıtmamam lazım hatta böyle bir şeyi de aklımdan çıkarmam lazım, ayrılamamasını ben de anlamıyorum ciddi düşünüyormuş ama arkadaşlarım yakinen sahitler mesela kızı sevmiyor diyorlar ama aileleri tanışmış nisan düşünüyorlarmis benden önce ailesinden mi korkuyor beraber oldu da zorunluluğu mu var bilmiyorum ama evlenirlerse de onun için üzülüyorum mutlu olmayacak belli ki

12 ağustos 2020 21:38

8. Anon 1 aklinca trollum yapiyor salagin teki salla onu baska bir soruya yazdigim cevabi buraya kopyalamis mal

12 ağustos 2020 21:39

9. En klişe İlişkisi olan (eş/sevgili) ve heyecan arayan erkek yalanıdır bu. Bilmediğin şeyler var, aslında sevmiyorum bilmem ne. Sevmiyorsan ayrıl bağlayan mı var sevgilisi bir de yani cocuk maddi bağ vs de yok. Sevgilim var ama sana aşık oldum deyip kızı terk etse daha değerli olur gözümde en azından samimi.

Ama hem pastam dursun hem karnım doysun olayı cok leş. Bunları düşün zaten uzaklaşacaksın biraz gözün boyanmış bu normal.

12 ağustos 2020 21:48

10. "Bilmedigin seyler var" yalanina hala inanan var mi gercekten? Bunu istisnasiz her evli/nisanli/sevgilisi olan adam soyler. Anlatsaymis o zaman madem o kadar derin sohbetlere daldiniz, o kadar hoslandi. Benim de durumum bu diyebilirmis. Ayrica bu hikayede 3 senelik sevgili disinda uzulunecek biri yok. Kiz aldatildi ve sevgilisinin igrenc bir arkadas cevresi var orada sevgilisi dururken sizi gazliyorlar bir yandan da bile bile.

12 ağustos 2020 21:57