yadırgamayacak olan varsa danışmak istiyorum sevgilisi olan flört hakkında?
süslüler öncelikle açık fikirli insanlardan fikir almak istiyorum kendi ahlaki kurallarim var ama başıma ilk defa böyle bir şey geldi sanırım büyük konuştuğumdan. geçen ay tanıştığım bir flörtüm oldu tatilde. kendisi arkadaşımın arkadaşı ortak bir grupla takıldık zaten. ama kendisinin sevgilisi var üç senelik. ve ben de bu yüzden mesafeliydim çocuğun ilgisine. bana ilgi duyduğu çok belliydi sürekli benimle vakit geçirmek istiyor ilgileniyor falan derken muhabbetimiz de tutmaya başladı derin konulara girdik felsefe toplum siyaset vs bakış açıma hayran kaldığını söyledi ve çok etkilendiğini söylemiş arkadaşıma da hatta benden birkaç etkilendiğim takip ettiğim insanları istedi izlediğim ilham veren videoları vs. neyse biz bir akşam içtik ve o gece aramızda bir şeyler geçti yüzeysel ama sadece öpüşme diyebilirim ama o kafayla düşünemedim işte sonrasında ben kendimi suçlu hissettim neden bunu yapıyorsun sevgilin var dediğimde bilmediğin seyler var her şey göründüğü gibi değil dedi ve bu arada cinsellik için falan yaklasmadi bana fırsatı vardı yani sırf o amaçla yaklaşsaydı anlardım.daha sonra tatilin son gecesi bir mekanda oturduk hep birlikte bir şeyler içtik dönerken arka koltukta oturuyorduk beraber sarılmaya çalıştı kendimi çektim ağladım noldu diyince kötü hissediyorum vicdanlı bir insanım ben dedim ağlama nolur diye beni teselli etti sonra benimle konuşmak istemesine rağmen hemen odama geçtim kız arkadaşımla konuştuk biraz ve uyudum. sabah olunca o da bahsetmiş olacak ki sen x e bir şeyler demişsin doğru mu dedi suratı bayağı kötüydü gözleri doldu bahsettiği şey ondan hoşlanmadığım sadece ilgisinden hoşlandığım ve sevgilisi için üzüldüğümdü.ne söylemişim ki bilmiyorum deyip soğuk bir tepki verdim.neyse daha sonra bana veda ederken bana çok şey kattın bakış açını hiç kaybetme umarım sinavını da kazanırsın dedi vedalastık. fakat bir arkadaşım onlarla memleketine gitti birkaç hafta kaldı ve döndü. geldiğinde ise onun hâlâ beni unutmadığını sevgilisini aslında sevmediğini hatta bulunduğumuz şehre geleceğini söyledi.hatta arkadaşım, sevgilisi ,o ve beni de katarak bir şehirdışı gezme planı konuştuklarını söyledi. çocuğun cesareti yok aileleri tanışmış sanırım bu yüzden korkuyor bilmiyorum seven insan böyle davranamaz diye düşünüyorum başkasına. ama ondan beklentim olduğundan değil ondan ayrılsa bile güvenemem ki ben. fakat tam kafamı toparlarken böyle ondan laf getirmeleri buraya gelmeyi düşünmesi falan beni şaşırttı anlam da veremedim unuttuğunu düşünmüştüm. buraya gelebileceginden dolayı tedirginim sonuçta ev arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı yani her türlü gelebilir ortak arkadaslar kafamın tekrar karışmasından korkuyorum biliyorum yanlış susluler ama kafamdan nasıl atabilirim onu ? başına böyle bir şey gelmiş susluler var mı?