yakin arkadasin sizi kendi ortamına sokmak istememesi ya da bulduğu bir etkinliğe çağırmaması ama sizin çağırdığınız etkinliklere gelmesi?

ve bunun haricinde sürekli kendi yaşadığı ilişkileri saklaması, kendi hakkında sürekli bir bilgi saklaması ve bunu tesaadüfen öğrenmeniz, bu kişiyi hala yakın arkadaş olarak görür müydünüz?

1. Süslüm artık öyle yapmaya karar verdim

24 ekim 2021 15:54

2. Valla önce kendime bir sorardım, ben eğlenmeyi biliyor muyum, suratsız tripli biri miyim? Birinin sırrını tutabiliyor muyum? Onu yargılamadan destek olabiliyor muyum?  kendini kötü hissettirecek şeyler söylüyor muyum?

Cevaplar evetse haklı, "hayır ben kesinlikle böyle biri değilim" ise haksız. Her iki durumda da yakın arkadaş değil.

24 ekim 2021 16:16

3. Siz ona her şeyi anlatıyor musunuz başkaları hakkında falan? Ben öyleyim mesela beni yakın gören biri başka arkadaşlarının veya düşmanlarının her şeyini bana anlatıyorsa ben ona bir şey anlatmam çünkü beni de başkalarına anlatmatacağı ne malum, öyle değilse arkadaşlığınızı bitirin bence süslü

24 ekim 2021 16:16

4. dump her, ortamcı, rekabetçi, içten pazarlıklıve sinsi biri :/

24 ekim 2021 16:20

5. Süslü şu ana kadar karşılık beklemek için değil ama sayısız iyilik yaptım ve asla ama asla onunla alakalı bir şeyi başkasına anlatmam başkası hakkında da asla dedikodu sevmem, hatta siyaset ve genel gündem hakkında tartışma seven arkadaşlarım hep bir adım öndedir benim için:)

24 ekim 2021 16:36