yanık izi? silverdin mi madecassol mu?

süslüler elime kaynar su döküldü.hemen bepanthol sürdüm bolca ama gidip yanık kremi alacağım.iz kalacak diye çok korkuyorum.hangi krem daha iyi gelir? ne önerirsiniz?

1. eliniz kaçıncı derecede yandı bilemiyorum ama yanık kremi olan silverdin. su toplamasını önler ve acısını alır. iyilştikten sonra sanmıyorum leke kalacağını, ben bugüne kadar hep onu kullandım.

27 kasım 2017 11:56

2. Yanik ciddiyse gunesten koruyun

27 kasım 2017 12:07

3. Teşekkürler kızlar,çok ciddi bir yanık değil.kızarıklığı hafifledi fakat sızlıyor hala acıyor.

27 kasım 2017 12:13

4. Silverdin asla kullanma utu yanigima surmustum biraktigi iz 3 yil oldu gecmedi bacagimda utu deseni birakti resmen kac doktora gittim hepsi icindeki gumus bunyeden bunyeye alerji yapabilir tepki olusturabilir dedi o kadar kisa sort giyemiyorum artik silverdin diyip gecme

27 kasım 2017 15:15

5. Arastirinca bende ürktüm birazcik.madecassol ve bepanthol sürüyorum dönüşümlü olarak.tekrar teşekkürler kızlar:*

27 kasım 2017 15:38

6. bence silverdin kullanın. madecassolün iz kalmasına pek etkisi olacağını sanmıyorum. ikisini de kullanmışlığım var ve bence yanık için silverdin daha iyi. geçmiş olsun :(

27 kasım 2017 16:06

7. Tıpatıp aynısını birkaç ay önce yaşadım. Kesinlikle kırmızı kantaron ...

27 kasım 2017 16:11

8. merhabalar, silverdin genelde güneş yanıkları gibi birinci derecede yanıklarda etkilidir, o yüzden pek işe yaramaz. kaynar su yanıkları genelde 2.-3. dereceden olur. eğer üzerinde bül denilen içi su dolu minik minik sarı beyaz kesecikler oluşmuşsa 2.derece demektir. önce antibiyotikli krem öneririm, bactroban veya mupirosin içeren başka antibiyotikli kremle rişe yara. bepanthen silverdinden daha etkili olacaktır, hücre yenilenmesini destekler. 2-3 gün sonra madecassol ile de destek yapabilirsiniz. geçmiş olsun.

27 kasım 2017 16:23

9. Çok şükür korktuğum gibi olmadı.su toplaması,kabarıklık gibi şeyler çıkmadı.kizariklik var sadece.bilegime doğru suyun akma izi kaldı bildiğiniz.hepinize çok tesekkurler:))

27 kasım 2017 16:40