yan profilden çok çirkin buluyorum kendimi ?

ya aynada direkt kendimle bakınca iyi hoş hiçbir sıkıntı yok fakat yan profilden bakınca ya da fotoğraf çekince fark ediyorum ki çok çirkinim abi gözlerim bi tuhaf burnum zaten 🤮 büyük sayılır kaşlarım da tuhaf açıkçası yağlı gibi (öyle değil aslında) zaten gözümün üstündeler hemen 2 3 mm ya var ya yok aralarında. dudaklarım ince şekilsiz şemalsiz. yüz şeklimi de yumurtaya benzetiyorlardı niye böyle ya ağlamak istiyorum

1. Saçlarım da ince telli seyrek bu arada :'(

18 kasım 2020 19:13

2. Yani bizden ne tavsiyesi istiyorsun anlamadım. Hayıırrrr çok güzelsin kendini sevvvv dememizi mi

18 kasım 2020 19:14

3. Evet hahalshkşdjf hayır aslında sizde de böyle mi yani dışarıdan bakan birisi nasıl görüyor ön profil mi daha önemli yan mı saçmaladım ama anladınız sanırım

18 kasım 2020 19:19

4. bebeğim derdini seveyim. Ya hem önden hem yandan çirkin olsaydın o zaman napacaktın kfkf

18 kasım 2020 19:24

5. arkadaslar sizi her gun islak odunla dovup ananiza mi sovuyorlar bu neyin siniri acaba?

ss suslucum benim de bok gibi sagdan. oyle buyuk estetikler yapacak ne durumum ne cesaretim var ama sunj kesfettim. kaslarimin dusuk olmasi beni kotu gosteriyor. gua sha ile onlari kaldirmaya calisiyorum ve kas kaldirmak icin masajlar var onlari yapiyorum. burun kokume de kucuk bir dolgu yapilsa yeterli aslinda, asagiya daha yumusak iner diye dusunuyorum. bir de gidi varsa cok kotu gosteriyor yuzu. bir de gidi masaji lazim. oyle iste...

18 kasım 2020 19:25

6. Teşekkürlerr a4 yazdıklarını bir araştırayım

18 kasım 2020 19:31

7. Ya çoğunlukla burun süslü zaten dudağım ince olduğundan burun ve dudak birlikte çok kötü görünüyor bence. Üstteki süslünün de dediği gibi derdimi seveyim cidden ama durum bu

18 kasım 2020 19:44