yengeç süslüler erkekleri nasıl bağlıyorsunuz kendinize ?

evet bugün çok burç konuşuldu sizden de baya bahsedildi. bu işin sırrı ne peki? ne yapıyorsunuz da bu erkekler sizin köleniz oluyor

1. Ya siz ne malsiniz aq. Bir sorudan bin tane soru açmak nedir, o sorunun altına yazsaniza derdinizi. Burc kusucam yeter ya

29 mart 2022 18:47

2. yükselen yengeçler de dahil mi buna yoksa illa güneş yengeç mi olmalı

29 mart 2022 19:21

3. Gunes ve yukselenim yengec bi erkegi bile kendime asik edemedim bana da yaziklar olsun.. keramet burcta degil

29 mart 2022 19:38

4. selenice ben senden hep boğa vibe alıyordum nasıl yengecsin ya shdhdhdh

29 mart 2022 19:41

5. Yok kiz ya ay burcum koçmuş ama belki bir işe yarar ilerde şuan faydasini göremedim hahaha

29 mart 2022 20:11

6. Yükselenim bile yengeç ama bağlama falan yok benim kıymetimi genelde yıllar sonra anlarlar benimde ilgi odağımda baskası olur o zaman bi olmaz yani

30 mart 2022 03:21

7. kimse de cevap vermemiş valla alakası nedir yengeçlik midir hiç kurcalamadan anlatıyorum yengeç kadını olduğum için. bana hep ilk görüşte aşık oldular öyle her beni gören aşık olmadı da mesela uzaktan tatlı çocukmuş dediklerim bile hep bana kendi kendilerine aşık olmuş şekilde geldiler buraya kadar çok güzel dimi ama değil kızlar ya o anında aşık olanlarla ne dramalar ne krizler yani kafalarındaki bir şeye tam uyuyorum harika seviyorlar sonra benim o kişi olmamama deliriyorlar hep aynı hikaye bir kerameti varsa yengeçliğin o da beğendiğimi kendime çekmektir de belli ki çok da iyi bir şey değil

30 mart 2022 17:48