yeni şevketten gerçekten bütün benliğimle nefret ediyorum şu an geçiş dönemi geldi gelecek ve resmen korkuyorum eski şevketi çok özlüyorum?

süslüler siz de eski şevketi özlemiyor musunuz son bölümlere doğru :(

1. Ben de verdim laykımı süslü hakikaten derdimi seviyim

18 mart 2021 19:51

2. ay süslü sonuna kadar katılıyorum sabahları izliyorum bende, yeni şevket gelince birakma ihtimalim cok yüksek o kadar nefret ediyorum ondan shdhdhdj

18 mart 2021 19:55

3. Ay ben de nefret ediyorum. Yani bu kadar kötü bir degisim inanılmaz. Çok gıcık babacim annecim ayyy

18 mart 2021 20:02

4. ay kahkaha attım bu soruya ya :D ben de eski şevketçiyim.

18 mart 2021 20:12

5. Yanlış anlamayın nolur eleştirmek için değil merakımdan soruyorum Yaprak Dökümünü nasıl bu kadar seviyorsunuz :d ne bileyim konak hariç mekanlar güzel değil çekim kalitesi çok iyi değil kostümler kötü yani hiç çekmedi beni sizi hangi yönü çekiyor :d

18 mart 2021 20:15

6. Yeni şevket kimden torpilli acaba bu oyunculukla nasıl diziye girebilmiş?

18 mart 2021 20:16

7. Oyunculuğu zayıf ve tutuktu bi de dişlerimi konuşması mı bir değişikti. Ben de sevmediğimi hatırlıyorum. İlk Şevket yakışıklı ve oyunculuğu başyapıt olmasa da iyiydi galiba.

18 mart 2021 20:26

8. süslü ben de hapisten çıktıktan sonra hemen değişiyor diye hatırlıyordum bu gün baktım değişmemiş. benim de yüreğim ağzımda birden yenisini görücem diye asfasdafsfa

18 mart 2021 21:09

9. Dizi bitene kadar her şevket sahnesinde bu hissi tekrar yaşadım. Geçmiyor malesef...

18 mart 2021 23:10

10. ay yaprak dökümü sorusu en sevdiğim djsksjsksks

valla yeni şevketle beraber şevketin karakteri de değişti. eski şevket dolandırıcı olana kadar her adımı dikkatli düşünüp atardı. şimdi yeni şevket tam bir andaval. yok inşaat işine girem yok şunu yapam yok leyla yok cemin arabasını alam. he eski şevketin de sın bölümlerde gözü bildiğin keş gibiydi zaten ama duyguları çok iyi yansıtıyordu yeni şevket tam bir malll

19 mart 2021 00:08