yoğun bir öpüşmeden sonraki gün dudakta morarma normal midir yoksa diğer kişinin çok hoyratlığından mı kaynaklıdır?

ilk öpüşmemdi ve doğrusu, yanlışı nasıl olur bilmiyordumum. muhtemelen onun ilk öpücüğü değildi, yaşça da 4-5 yaş büyük. doğal olarak öpücüğü o domine etti, ben de ayak uydurmaya çalıştım. dudaklarım başta biraz şişti, ertesi gün de mor uyandım (akşam öpüşmüştük). bu karşıdakinin de acemi olduğunu ya da olması gerekenden sert davrandığını mı gösterir yoksa tutkulu bir öpüşmede normal bir şey midir?

1. Ya dudaklarınız aşırı hassas ya da partneriniz gerçekten çok sert öpmüş.

Bu zamana kadar öpüşmelerim hep tutkulu oldu. Sert de severim ama hiç morarmadı. Dikkat edin sert davranmayın

2 ekim 2020 01:06

2. Süslüm sorması ayıp kaç yaşındasın. Eğer reşit değilsen ve bu kişi senden 4-5 yaş büyükse biraz şüpheli bir durum. Umarım değildir. Gerçi sana da karışmak istemem.

2 ekim 2020 01:09

3. Reşitim süslü, hikayedeki herkes legal yaşta. Aslında Sorunun sonuna yazmayı düşündüm şimdi ilk öpüşme diye yanlış anlaşılır falan diye djdjdk ben biraz geç "ilk öpüşme deneyimi"ni yaşadım sanırım.

2 ekim 2020 01:18

4. Anladım süslüm. Geç yaşadığın için yargılamadım kesinlikle hatta hiç öyle bir düşünce geçmedi aklımdan soruyu okurken. Sadece emin olmak istedim. Yakın çevremden biri lisede buna benzer bir durum yaşamıştı biraz bağdaştırdım ama açıklaman için teşekkür ederim. Belki partnerin için de yeni bir deneyim olduğu için o da ne yapacağını bilememiş olabilir.

2 ekim 2020 01:22

5. 1,5 yıllık cinsel hayatım ve öncesinde de defalarca öpüşme deneyimim var böyle ayılık görmedim süslüm, sert davranmış bayağı

2 ekim 2020 01:29

6. Ay kızlar ne yapmalıyım o zaman? Morardığını söyledim, özür diledi endişelendi baya. Bir dahakine daha yavaş olmasını söyleyeyim mi, nasıl söyleyeyim incitmeden? Yoksa o artık kendisi yapar mı morardığını söylediğim için? Bir de o an hiç acımamıştı. sonradan hep... hani acısa durdururum.

Ayrıca anonim 4 teşekkürler tatlı üslubun için :) Tabi hassas bir konu insanın aklına takılabilir.

2 ekim 2020 01:46

7. baya uzun birkaç öpüşmeydi süslü. Bu iyiymiş evet böyle diyeceğim djskdl teşekkürlerr

2 ekim 2020 01:56

8. Benim de başıma gelmişti. Dişlerini bastırarak öpüşenler sebep oluyor bu duruma

2 ekim 2020 10:58

9. konuyla alakalı tecrübem olmadığından soruyorum. ısırarak öpüşmüştür dediniz ya süslücüm sen hissettin mi ısırdığını falan? yoksa o anın heyecanıyla hissedilmiyo mu?

2 ekim 2020 20:46

10. bir kere hafifçe alt dudağımı dişledi, onun dışında ısırmadı aslında. morluğun çoğu üst dudağımda ama. Isırmaktan olmadı bence. Soruya cevap olarak, hissediyordum ne yaptığını. ama acımadı ya da rahatsız hissettirmedi, öyle olsa durdururdum zaten

2 ekim 2020 21:10