yurtta kalıyorum ve gaz çıkarmak hakkında?

öncelikle bu komik sorum için kusura bakmayın ama çok utanıyorum.. sabah sessizliğinde herkes uyanık ama sessiizce hazırlanırken ben uyurken gaz kaçırdım.. uyanacaktım utancımdab uyanamadım onların çıkmasını bekledim. herkes duydu yani de aşırı utajıyorum çooook. siz ne düşünürdünüz nolur utancımı aşmama yardım edin ya da bi şeyler söyleyin ölücem utançtan

1. Oha abartma süslü gayet doğal ve normal bir şey. Gerçekten uyuyorken çıkarıp fark etmeyebilirdin, keza diğerleri de yapabilir bunu. Nolacak :) neyse hadi öğlene kadar utan sonra unut gitsinn

9 ekim 2024 08:46

2. ahahsjsk a1 sağ ol süslü valla bir iki cümle de olsa da duymak iyi hissettirdi kalfkajfdkfldl

9 ekim 2024 08:48

3. ibs var yazmak istemezdim ama sabahları yoğun gaz oluyor rahatlamak için mecbur yapıyorum ve öyle pırt falan da değil ben de düşünüyorum mesela yatıya kalsam falan nolur bi yerde uzun süre ama bence sen takma bi kere olmuş bitmiş

9 ekim 2024 09:15

4. ya süslü bundan ben de çok utanıyordum, bazen uyur uyanık kaçırdığım olmuştu iğrenç bir his. ama ben mesela genelde hepsinden geç yatarım, erken kalkarım, diğer kızlardan hiç duymuyordum ya hiç. ne bunlar pembe mi sçıyorlar diyordum hatta... takmamaya çalış olmuş artık insanlık hali

9 ekim 2024 09:21

5. Seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumu defalarca yaşadım süslü. 4 kişiyiz ben ne yesem rahatsız ettiği için yediklerime hep dikkat ederim ama hiçbir şey fayda etmiyor ibs ve anksiyete yüzünden çok sık başıma geliyor anlattığınız olay :( herkesten geç yatmama rağmen Oda arkadaşlarımdan hiç duymadım kola içip yatan uyumadan önce burger king menüsü yiyen hiç sağlıklı beslenmeyen buz gibi havada bile cropla mini etekle gezen arkadaşlarımın gazı falan yok çok imreniyorum (üşümek benim en büyük düşmanım) djdjd gaz sorunu yaşamayan insanlar çok şanslısınız gerçekten kıymetini bilin. Bütün ilişkilerimde sürekli ya şunu yemeyelim alerjim var onda şu var yiyemem falan diyerek yemek keyfini mahvederim. Alkollü hiçbir şey tüketemem. Sevgilim uykuya dalmadan uyumamak için direnirim rezil olurum korkusuyla hep kasıntıyım keyfini çıkaramıyorum hiçbir şeyin. Moda olan hiçbir şeyi kış mevsiminde giyemiyorum ayak bileğimden bile soğuk alsam bittim. Sosyal medyaya yurt anısı olarak uyurken osuran oda arkadaşlarını anlatanlar benim travmam djdjd okurken tetikleniyorum elimde değil isteyerek yapmıyoruz ki yaa... Yani yalnız değilsin süslü :((

9 ekim 2024 09:50

6. Senelerce yurtta kaldım 9 sene kadar shsjsjsj hep odada en son uyurdum en son odaya gelirdim herkesi de duydum onlar da beni duymuştur güler geçerdim yani nolacak aklımda bile tutmam onu bir süre sonra ananızdan babanızdan çok görüyorsunuz o insanlara bir zahmet yurtta kalınca bunlar normalleşsin süslü takma

9 ekim 2024 10:24

7. Ben yeni mezun oldum 4 senedir yurtta kalıyorum en geç de ben yatarım sabaha doğru 5 gibi yatarım. 6 kişilikti bizim oda hepsininkinş de duydum valla onlar uyurken ben yatakte telefonla oynadığım için, zart zurt çekiyorlardı. Hiç üstüne düşünmedim bile uyku hali yani. Ben de yapmışımdır duymuşlardır da illaki hiç böyle bir şey olmamış gibi davranılır yurt hayatında kimsenin de umrunda değil süslü emin ol. Sadece horlayan olursa ona sinir olunur

9 ekim 2024 13:56

8. Uyurken herkes osurur ya. Uykuda yapılan osuruğun günahı olmaz