zülfü livaneli kitaplarından hangisini önerirsiniz?

daha önce hiç okumadım. hangisinden başlamamı tavsiye edersiniz?ağır kitapları varsa onlardan başlamamayı tercih ederim :)

1. Engereğin gözündeki kamaşma. 17. Yüzyılda osmanlı sarayı'nda geçiyor.

13 nisan 2018 23:06

2. Huzursuzluk tavsiye ederim, iç karartıcı ama sürükleyici bir hikayesi var. Suriyeli mülteciler, dinler, aşk ne ararsanız var.

13 nisan 2018 23:08

3. huzursuzluk ve kardeşimin hikayesi diyeceğim bende. Sadece kardeşimin hikayesi biraz zorlama gibi gelmişti bana ama sürükleyici kesinlikle. Huzursuzluk konusu gereği beni çok etkilemişti. Bunları tavsiye ederim ben de şimdilik.

13 nisan 2018 23:13

4. serenad mükemmeldir.livaneli'den okuduğum ilk kitaptır kendisi.

13 nisan 2018 23:21

5. Serenad güzel , bide kardeşimin hikayesi beni baya sarsmıştı ama huzursuzluk u da aşırı merak ediyorum

13 nisan 2018 23:36

6. Serenad +1 diyorum. Benim de ilk livaneli kitabımdı. Şiddetle tavsiyedir.

13 nisan 2018 23:39

7. Serenad ve kardeşimin hikayesi diyorum bende.Serenad ilk okuduğum Zülfü Livaneli kitabıydı tekrar tekrar okunabilecek harika bir kitap.O gün bu gündür ne yazarsa okumaya çalışıyorum.Cok etkileyici, kesinlikle tavsiye ederim.

13 nisan 2018 23:46

8. bir kedi bir adam bir ölüm kesin yazılmıştır ama ben çok severek okumuştum ilk o geldi aklıma da. seranad'ı zaten okursunuz o bir klasik. bir de arafat'ta bir çocuk çok kolay okuman bir hikaye kitabı onunla da başlangıç yapabilirsiniz. içindeki 8 hikaye de rahatça okumak için son derece uygun.

13 nisan 2018 23:53

9. Ben de mutluluk kitabını tavsiye ederim ilk okuduğum kitabıydı ve cok etkilenmiştim.

14 nisan 2018 00:02

10. serenad beni çok etkilemişti. çevremde okuyup beğenmeyen kimseye rastlamadım. 600 sayfaya yakın ama nasıl bitiyor anlamıyorsun.

bunun dışında sırasıyla leyla'nın evi, engereğin gözü, kardeşimin hikayesi.

14 nisan 2018 00:27