zayıfım ama bacaklarım kalın ne yapmalıyım?

süslüler belim, kollarım falan ince, göğüslerim küçük. zayıf olmama rağmen bacaklarım kalın. oturunca yayılıyor mesela. kilo verme gibi bir durumum yok. sağlıklı da besleniyor sayılırım. bu bacaklar nasıl incelecek? nasıl bir egzersiz yapmam gerek? hatta kilo almaya bile çalışacaktım zayıfım diye. genetikse incelmesi zor mudur? bu konularda bilgisizim.

1. ben de öyleyim. önce birkaç hafta düzenli vücudunu güçlendirerek haftada en az 3 gün hem cardio hem ağırlık çalışmalısın en az 40 dk tabii ısınma soğumayı da unutma sonra daha bölgesel bacak inceltici hareketlere yönelebilirsin youtubeda çok video var

29 nisan 2020 15:03

2. Süslü yapı meselesi.Benim de öyle mesela.Vücut tipin ne bilmiyorum ama genelde armut tipi vücutlar öyle oluyor.Yukarıdaki süslünün dediği gibi once tüm vücut sonra bacak ağırlıklı egzersizler yapabilirsin.Ben üst vücudumu da geliştirmeye çalışıyorum daha ince olduğu için.Dengelemek adına

29 nisan 2020 15:14

3. teşekkür ederim süslüler dediklerinizi yapacağımm

29 nisan 2020 15:34

4. Süslüler soruya kaynak olucak ama cardiomun üstüne mi bölgesel egzersizler yapılmalı? Ben bir gün cardio bir gün bölgesel çalışıyorum. İkisi üst üste aynı gün mü yapılmalı

29 nisan 2020 16:09

5. Süslücüm merhaba, bende de benzer durum var. Neredeyse her gün ebru şallının pilatesini yapıyorum. Yolun başındayım ama ne kadar çok yaparsak o kadar iyi gibi. İki sene haftada iki gün pilates yaptım ama haftada iki yetmiyor gördüğüm kadarıyla. İç bacak eritmek karın kası yapmaktan daha zor.

16 temmuz 2022 20:21