zayıf vücuda mom jean yakışıyor mu sizce?

süslüler boyum 163 ve kilom 47. geçenlerde mom jean giydim ama erkek arkadaşım yakışmamış dedi, kafama takıldı biraz. bu erkekler mom jean mi sevmiyor yoksa bu mom jeanler fiziğe göre mi iyi duruyor? belim ince ve popom çok büyük sayılmaz, çıkık hafiften. bacaklarım aşırı ince değil ama ince. hatta bir başka gün de mom jean gibi bir pantolon daha giydim, levis 501 skinny modeli. bu tarz pantolonlar yakışmıyor dedi. fizikle mi alakası var acaba?

1. hemen hemen aynı kilo dağılımındayız. ben kendime yakıştırmıyorum ama nedeninin zayıflık olduğunu düşünmüyorum. (160cm-46 kg)

erkek arkadaşınızın zevkiyle alakalı olabilir tamamen

30 mayıs 2019 09:50

2. Aynı boydayız. Senin kilondayken mom fit çok giyerdim herkes de beğenirdi. Şimdi 51 kiloyum yine giyiyorum ama sanki olduğumdan kilolu gösteriyor gibi. Eskisi gibi beğenmiyorum. Neyse bence sizinki üstünüze oturmamış olabilir ya da erkek arkadaşınız mom jean sevmiyor.

30 mayıs 2019 09:53

3. Ha bir de friends monica mom jeans diye aratın bakın zayıflara nasıl yakışıyor.

30 mayıs 2019 09:55

4. anonim 2 bendeki de böyle bir dizi yırtık. biraz baktım görsellere de benim giydiğim mesela ağ kısmı pot gibi durmuyor, normal jean gibi oturuyor. diğer kısımları da böyle balon gibi değil de daha düz duruyor bende. pantolonun kesimi mom diye geçiyor ama. hatta linkini buldum: (link: https://images.app.goo.gl/VYYxUFuEkaxSkqPk9 pantolon )

30 mayıs 2019 10:02

5. mom jean erkeklerin kadinda begenecegi bir kiyafet degil. onlar vucuda oturan, hatlari belli eden seyleri seviyorlar. yine giyin ama ona sormayin.

30 mayıs 2019 10:08

6. anonim 4 süslü ben de pek mom jeane benzetemedim ama etikette mom yazıyor, biraz yanlış anlamışlar sanırım mom jeani. manken uzun boylu muhtemelen çünkü bende bu kadar kısa durmuyor. yani şöyle örnek vereyim o yırtık kısım benim tam diz kapağıma geliyor. ya modeli beğenmedi ya da genel olarak bu tarz jeanleri sevmiyor. çünkü yazdığım 501 skinny modelini de beğenmemişti.

30 mayıs 2019 10:12

7. anonim 5 bence de öyle... sen de etek, elbise giysene falan diyordu. önceden skinny jean çok giyerdim, şimdilerde bıraktım ama bir defa giydiğimde beğendiğini söylemişti. ben severek giyiyorum söylediğim iki pantolonu da ama bir türlü beğendiremedim :)

30 mayıs 2019 10:15

8. Kuzenim 168 boya 46 kilo incecik, ona çok yakışıyor. Bence nedeni erkekler sevmiyor genelde. Mom Jean seven erkek hiç görmedim.

30 mayıs 2019 10:15

9. anonim 6 bendeki 25 beden, normal jean bedenim ama attığım linkteki paçası bol pantolon gibi duruyor bende. bu tarz bol gibi iki pantolonum var, diğeri mom jean modeline biraz daha yakın, az bir şey daha dar sadece üst kısım. onu da beğenmedi. ya bana yakışmıyor ya da mom jean sevmiyor bu erkekler.

30 mayıs 2019 10:17

10. bana kalırsa rahat ve şık duran bir model ama çok da kadınsı durmuyor diye beğenmiyorlar sanırım.

30 mayıs 2019 10:19