zevk suyunda sperm olur mu?????

kişi en az 1 hafta önce boşalmış ise?

1. Oluyormuş işte en baştan yakın şunu diye boşuna mı diyorlar. En son boşalma zamanı ne alaka anlamadım ama.

2. Takın *

10 aralık 2021 21:41

3. 1 hafta önce boşalıp boşalmamadıyka ne alakası var anlamadım. Her türlü içinde sperm barındırır.

10 aralık 2021 21:41

4. süslüler öncesinde boşalma olmadiysa sperm bulunmuyormuş diye okumuştum yanliş mi okumuşum?

10 aralık 2021 21:43

5. sene 1980 falan herhalde. 2022'ye 15 gün kaldı aloooo tabii ki zevk suyunun içinde sperm var. zevk suyundan hamile kalan bacılarımız var. aloooo???!?!

10 aralık 2021 22:32

6. En az 1 hafta önce boşalmışı, zevk suyu 1 hafta önce gelmiş de saklanmış gibi anladım bir an. Kafamda açılan sekmeleri hayal bile edemezsin.

10 aralık 2021 23:44

7. eger saatler once bosaldiysa ve tuvalete gitmediyse sperm olabiliyor.

onun haricinde zevk suyunda hamile birakacak kadar sperm yok. bazi erkeklerde ise hic sperm yok. bu yapilan arastirmalardan okudugum bir sonuc. hele ki yumurtlama donemi degilse hic risk yok diyebilirim. geri cekme yontemiyle hamile kalmak erkegin bosalirken kendini kontrol edememesi ile alakali. zevk suyundan degil.

ben yine de korunmayi tercih ediyorum ne olur ne olmaz. kendimi guvende hissediyorum.

11 aralık 2021 00:09

8. A7 ben de öyle anladım shsnnsnss nerden aldı ulan spermi diye düşünürken allahtan benden zeki süslüleri görünce rahatladım nsnsnsmsms

11 aralık 2021 00:26

9. Var süslü. Biz 5 yıldır korunmuyoruz. Sadece geri çekilme. Evliyiz şu an çocuk olsa da kahrolmayız o yüzden risk alabiliyoruz. Ben şaşırıyorum çocuğumuz olmamasına bence birimizden birinde sorun var. Böyle hamile kalan çok tanıdığım var çünkü lütfen yapmayın.

11 aralık 2021 01:21

10. 10 gun reglim gecikti ve bu soru karsima cikti.....

11 aralık 2021 01:21