zoretanin kullaniyorum yikama jeli, nemlendirici, gunes kremi onerisi?

susluler iyi geceler. zoretanine baslamadan once sivilce kremlerini kullanirken gittigim doktorum la roche toleraine serisini onermisti, onun jelini ve nemlendiricisini kullaniyorum hala ve memnunum su anlik. gunes kremi olarak da kendim la roche almistim ama bu zamana kadar la roche un hangi gunes kremini denediysem bende sivilce yapti yani eminim ondan kaynaklandigina, cildimle mi anlasamiyor anlamadim. acilen gunes kremimi degistirmem lazim o yuzden. elimdeki jel ve nemlendirici bittiginde onlari da degistirebilirim eger kullanip memnun kaldiginiz urunleri onerirseniz. bioderma denemek istiyorum aslinda zoretanin kullananlardan hep bioderma duyuyorum ama tam olarak hangi urunlerini almam lazim bilmiyorum. kullananlar varsa yazarsaniz cok sevinirim. tesekkurler simdiden <33

1. Bioderma photoderm spot spf 50 kullanmıştım ben roaccutane tedavimde. Hala devam ediyorum hatta üstünden pudrayla geçerek. Yüz temizleme jeli bioderma pembe yüz temizleme jeli. Nemlendirici bepanthen falan kullanıyordum ama değişiyordu. Dudak bakımı decubal

1 aralık 2024 00:08

2. yıkama jeli olarak bioderma pembeyi kullanıyordum ben de. nemlendirici olarak da bioderma atoderm. la roche'dan iyi midir bilemiyorum direkt bunlarla bitirmiştim tedavimi. benim ellerimin üstü ve bileklerim aşırı kuruyup kızarıyordu nokta nokta oluyordu. onun için ve dudaklarım için hametan sürüyordum normal kremler pek kesmiyordu.

1 aralık 2024 01:03

3. temizleme jeli-bioderma Sensibio Foaming Gel(tam bir kuru cilt ürünü. yıkadıktan sonra ekstra kurutmuyor gerginlik yaratmıyor.)

duş jeli-Bioderma Atoderm Shower Gel(olmasa da olur.)

nemlendirici-bioderma sebium hydra(kurutucu akne tedavisi gören ciltlere özel. boyutu 40 ml ama uzun süre gidiyor.)

güneş kremi-bioderma Photoderm Cream(yaz boyu kullandım. zoretanin kullanırken tatile gittim, denize girdim ve bir gram bronzlaşmadım. bende sivilce de yapmadı. kesinlikle tavsiye ederim.)

vücut losyonu-bioderma intensive baume, atoderm cream(tedavimin ilk zamanlarında kullanıyordum. sonrasında pek gerek duymadım.)

1 aralık 2024 04:37