girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (59)
    • medya (0)

59. İzmir'de olanlar için: Özlem Gürbüz Nazlı.

İhtiyaçlarınız ve size uygun işlemler konusunda çok güzel yönlendirmeler yapıyor. Ticari değil, sağlık ve bilim odaklı yaklaşıyor ki bu benim bu devirde arayıp da bulamadığım, çok önem verdiğim bir özellik. İstanbul'da yaşıyor olmama rağmen kontrol ve işlemlerim için kendisine gidiyorum. Ayrıca instagram hesabında da bilgilendirici içerikler paylaşıyor, takip etmenizi öneririm.

dün 11:40

58. İzmirde yaşayan süslülerin önerileri var mı?

15 haziran 2023 23:42

57. Uzm. Dr. Nilgün Bahçetepe. Eskiden Ermeni Hastanesi'nde idi. Şimdi Bakırköy'de kendi muyanahanesinde hasta kabul ediyormuş.

13 aralık 2021 19:23

56. İstanbul Anadolu yakası için güncel tavsiyeler varsa çok sevinirim

13 aralık 2021 10:36

55. Cildimin ciddi sıkıntılı bir döneme girmesi üzerine bu başlıkta araştırdım ve (yazar: Spaceeng) ve (yazar: Minikartanesi) sayesinde Melahat Öz'ü bulup muayene oldum. Ethica İncirli hastanesinde dermatolog kendisi. Hastane biraz kötü fakat melahat hanım gayet ilgilendi, dikkatle muayene etti. Sivilcelerimin nedenini öğrenmek için tahlil istedi ve numarasının yazılı olduğu kartvizitini vererek sonuçları ona gönderebileceğimi belirtti. Uyguladığı tedavi sayesinde aylardır ilk kez aktif sivilce kalmadı yüzümde.

Nemlendirici krem önerisi sorduğumda da anlaşmalı olduğu markayı söyleyip ille de bunu al demek yerine içeriği bunun gibi olan su bazlı herhangi bir nemlendirici yeterlidir dedi.

Uzun zamandır ilk kez kozmetik /dermokozmetik bir ürün verip göndermek yerine ilgilenen ve düzgün tedavi uygulayan bir dermatoloğa muayene oldum İstanbul'daki süslülere kendisini öneririm.

9 ocak 2020 02:26

54. ankara'da uğur hindioğlu. son derece dürüst, bilimsel, ilgili, pozitif bir doktor. size 45 dakika ayırır. her türlü sorunuzu büyük bir nezaketle cevaplar. mesaj attığınızda ayrıntılı cevap döner. işine aşık, para açlığı olmayan, kozmetik ürünler kakalamaya çalışmayan aksine hep performansından emin olduğu ürünler tavsiye eden doktor gibi doktordur !

ben sivilce tedavisi için 4 sene önce gittim. cildimde herkesin farkettiği inanılmaz bir değişim oldu. kendisine minnettarım.

30 ekim 2019 11:03

53. Antalya'da yaşayanlar için kubilay yücel

29 ekim 2019 13:13

52. altunizade acıbadem hastanesi'nden doç dr. özgür timurkaynak. marmara üniversitesi hastanesi'nin eski kadrosundan, komple bir hekim. benim karma-yağlı ve yer yer akneye meyilli, çeşitli metabolik hastalıklar sebebiyle de sorunlu bir cildim var. yaklaşık iki-üç aydır takibindeyim, beslenme de dahil olmak üzere komple önerilerle takip ediyor. yüzümdeki problemler ciddi anlamda iyileşmeye başladı bile. kafa derimdeki egzamam da aynı şekilde düzeliyor. iletişimi çok tatlı, hastayı komple inceleyen, her konuda destek veren genç ve tecrübeli bir doktor. düzenli takibinde olmayı planlıyorum.

daha önce acıbadem bünyesindeki prof. bir dermatologun (kadın bir doktor) bacaklarımdaki çarpma/düşme kaynaklı yara izlerinin nasıl geçeceğine dair endişelerime "siz de uzun, bacaklarınızı kapatan şeyler giyin" demesinin ardından kurtarıcı gibi gelen bir doktordur özgür hanım.

29 ekim 2019 12:44

51. ankara için; hacettepe beytepe kampüsü gün hastanesi'ndeki osman murat kalaycı. öğrenci olmayanlar gidebiliyor mu bilmiyorum ama gidiliyorsa gözüm kapalı öneririm kendisini. sivilcelerim, sivilce lekelerim, egzamam hepsi çok büyük ölçüde geçti. çok ilgili ve bilgili biri, sırf yazmak için ilaç yazıp yollamıyor, roaccutane falan gibi ağır ilaçlara başlatma derdi yok. mesela bende başlatmadı, ona rağmen çok iyi gidiyor tedavim. her kontrolde daha iyi olduğunu o da söylüyor. ben kolay erişebildiğim için gitmiştim ama o kadar memnunum ki, iyi ki var kendisi.

28 ekim 2019 17:38

50. Buradaki öneriler üzerine istanbul academic hospital - prof ayse tulin mansur’a muayene oldum. İnanılmaz naif ve sizi dinleyen, iyice cildinizi inceleyen, sorduğu detay sorularla problemin cevabını bulan bir doktor. Sizi direkt ilaç yazıp yollamıyor, kullanacağınız ilaca dair bilinçlendiriyor da.

Sivilce problemim henüz 1,5 hafta olmasına rağmen azaldı, buradan da kendisine teşekkür etmiş olayım.

28 ekim 2019 16:53