girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (2892)
    • medya (148)

2791. bilgisayar başında derse devam edebilmek için düğün müdür nedir henüz ne olduğu bilinmeyen gürültü kirliliğinin bitmesini bekliyorum. sinirden kaç tane kahve içtim bilmiyorum. kapı pencere kapalı olduğu halde hocam bugün derse Diyarbakırdan bağlanıyorsunuz galiba diyen öğrencime mahcup olduğuma mı, ders yarım kaldı ona mı yanayım bilemiyorum. şehrin göbeğinde böyle eziyet olmaz ya buna düğündür, eğlencedir diyenin kalbini kırarım valla olmaz olsun böyle eğlence. hadi dersi telafi ederiz ama bu başımın ağrısı nasıl geçecek onu hiç bilmiyorum. adam beynimin içinde iğrenç sesiyle bir şeyler söylüyor resmen. çıkıp balkona kes sesini bet sesli şey diye haykırmak istiyorum.

22 ağustos 2020 21:23

2792. Evde harry potter ve ateş kadehini izliyorum.

22 ağustos 2020 21:39

2793. Akşam 5'ten  beri sokakta devam eden düğün/kınanın bitmesini bekliyorum. şikayet edebilmek içinde saatin 11'i geçmesi gerekiyormuş. Başım zonkluyor saatlerdir. #dayan believe!

22 ağustos 2020 22:44

2794. Evde. Twitter vs. Bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum

23 ağustos 2020 17:42

2795. Odamdayım, uyku tutmadı the killers dinleyerek enerji patlaması yaşıyorum gece gece. Dinledikçe konserine gitsem, canlı dinlesem ne güzel olurdu deyip googleda konser takvimine bakma hatasına düştüm. Temmuz 2021'de moskova'da konserleri var (gizlinot: Ertesi gün festivalde placebo var bir hafta önce my chemical romance. Adamlar resmen benim için festival düzenliyor asdfjjg) Moskova'ya ocak 2021'de vizenin kalkması bekleniyor. Bilet alma fikri çık aklımdan.

24 ağustos 2020 02:42

2796. Okuma ve rahatlama saati

ilgili medya:
    29 eylül 2020 21:48

2797. Perşembe günü roaccutane tedavisine başlayacağım için güneş kremi ve temizleme jeli alışverişi yapıyorum. Heyecanlıyım süslüler yıllar süren çile bitecek umarım...

29 eylül 2020 22:57

2798. Üniversite son sınıf olarak evde laptop başında saat 9 dan beri ders seçmeye çalışırken cinnet geçirip saçımı başımı yoluyorum. Mezun olmak için almam gereken dersi sistemsel hata yüzünden bir türlü seçemediğim için diğer seçmeli derslerden de kontenjan dolunca atıldım. öğrenci işleri sorunu asla çözmezken danışman hocam da maillerimi ve aramalarımı sanki instagram flörtümmüşçesine ghost luyor. Randevu alıp okulu basmaya gideceğim.

30 eylül 2020 12:16 30 eylül 2020 12:19

2799. Manikürden çıktım, sevgilimi beklerken kahvemi yudumluyorum

ilgili medya:
    30 eylül 2020 12:27

2800. Tuvalette sözlüğe bakıyorum.

30 eylül 2020 14:49