içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (3)
    • oylar (2)
    • medya (0)

3. Missha'dan aldigim,  hatta tum kore camiasindan da diyebiliriz - ki misshanin cogu urununu severim- cok begendigim urunlerden biri. Bu serinin hem toneri hem 2x cream'i hemde bu urunu kullandim. Hepsinden ayri ayri cok memnunum cream olani ozellikle yedeklidir bulmak zor oldugundan. Bu ise daha buyuk ambalajda ve cream'e gore bence daha hafif. Verdigi nem cok hos , ince cizgilerde zamanda ise yarayabilecegini dusunuyorum cunku madecassoside zaten gozenek ve cizgilenme onlemede basarili. Benim cildimin de cok sevdigi bir iceriktir ayni zamanda. Asyalilarin cogu bu icerigi yillardir kullaniyor ozellikle madeca time reverse kremi olarak , hatta bizlerde madecassol kremiyle yara, yanik tedavisinde kullaniyoruz. Bir donem furya olan kremi hatirlarsiniz cogunuz uc eczane kreminin birlesimi olan . Benim cildime agir gelmisti ama etkilerini begenmistim.bu tarz formullerin benim cildimde cok iyi calistigini biliyorum.

Urun bazinda konusursam sleeping mask'dan ziyade normal bir nemlendirici olarak bile kullanabilir kuru ciltler. Kremine gore cok daha kolay emiliyor ,bariyer onariminda cok basarili. Ertesi gun kalktiginizda cilt sakinlesmis ince cizgiler kaybolmus oluyor bu etki gecici cilt iyi nemlendirildigi icin oyle gorunuyor ama verdigi nem yada tedavi etkisi gecici degil dahasi duzenli kullanimda yerlesmis kirisikliklara cok emin olamasamda ince mimik cizgilerini gercekten yok edebilir, onlem olarak harika is cikarir. Anti - aging bir yani olduguna katiliyorum bu urunun keza kremininde ama utuden ziyade daha cok onleyici olarak dusunulmesi taraftariyim. yaslanmayi geri ceviren kanitlanmis tek icerik retinol bir de daha dusuk etkide asitlerdir zira. Onlara destek olarak da cok iyi is cikaracaktir .

Unutmadan herkes bilmez ama bu icerik sebum dengeler, bende niacinamide'dan bile daha basarili sonuc veriyor neredeyse. Verdigi nemin yaninda bu icerikte bir urun kullandiysam o gun cildim daha az sebum uretir. Bu yuzden ozellille tonigini de bir kac kez bitirip yeniden aldim.

Cilt bariyeri bozulmus olanlar icinde agirlik yapmadan cok memnun kalacaklari bir urun , 80 ml boyutuyla da oldukca bereketli, az miktari yetiyor. Diger kremi daha goreceli iken bu urunu bende deneyen herkes cok begendi. Krem agir geliyorsa bakabilirsiniz. Sonuc olarak ; En sevdigim degil belki ama en sevdiklerimden. Tekrar tekrar satin alirim dedigim nadir urunlerden.

57 dk önce

2. çok yoğun bir yapısı olup cildin nemini harika bir şekilde koruması bir yana ciltte asla ağırlık yapmıyor, çok kolay emiliyor, müthiş hafifleşiyor sürüldükten kısa süre sonra. müthiş formülasyon.

nemlendirmesini çok beğendim, kırışıklara markanın iddia ettiği gibi öyle ütü etkisini görmesem de.

dün 15:21

1. (gbkz: a'pieu madecassoside cream) alacağıma bunu almışım. Ama çok çok memnun kaldım. Gece serumlarımın üstüne şöyle 2 işaret parmağı boğumu kadar sürüp yatıyorum. Sabah resmen ütülenmiş bir ciltle uyanıyorum. Alnımda gözle görülür yatay bir çizgi oluştu bu yıl. bunu sürüp yattığım gecenin sabahında o çizgi yok!

Etkisinin kalıcı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Cilt bariyerimin zarar gördüğünü ve bu ürünün onarabileceğini düşündüğüm için aldım. Bakalım uzun vadede nasıl bir değişim olacak, göreceğiz.

20 mart 2021 00:13