Bioderma hassas ve alerjik ciltlere özel göz kremi. Göz kremi arayışındayım karşıma çıktı, 100 ml çok büyük bir ürün, göz makyajını temizlemek için de kullanılıyormuş. Minik bir testerı vardı elimde almadan denemek şart. Uyguladım ve gözlerim kaşınmaya başladı. Yıkamak zorunda kaldım, gözlerim hâlâ kaşınıyor. Bioderma ürünleriyle asla anlaşamıyorum.
egzamalı göz çevresine sahip biri olarak dermotoloğumun önerisi ile yaklaşık iki sene evvel tanıştığım ve bitince aldığım göz kremi. Egzamamı yatıştırıyor ayrıca bereketli bir ürün her gün düzenli kullanıyorum ve yedi sekiz ay yetiyor
Seneler içinde Birkaç kere bitirdiğim göz kremi. Bir tüp oldukça büyük olduğu için bir seneye yakın gidiyor. Nemlendirme harici hiçbir etkisi yok. Ancak kötü bir yan etkisi de olmadı. İçeriğinden emin olabileceğim, sağlam bir göz kremi olsun, nemlendirmesi benim için yeterli derseniz banko ürün. Kolay sürülüyor, hemen emiliyor. Arkasında dozunu ayarlayabileceğiniz ufak bir delik olduğu için de aşırı miktarda alıp oranıza buranıza dağıtmanıza gerek kalmıyor.
24 mayıs 2025 13:07
24 mayıs 2025 13:08
İki hafta boyunca düzenli olarak kullandım ama maalesef bende hiç olumlu etkileri olmadı. Göz çevremde kızarıklık ve pullanmaya sebep oldu ki daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. nemlendiricisini yıllardır kullandığım için ona güvenerek almıştım ama üzdü.