4
4.
Büyüğü black honey gibi kendisinin de bi olayı olmadığını düşünüyorum, ben merakımdan ürün deniyorum sadece yoksa elzem bir ürün kesinlikle değil. Nemlendirmesi fena değil, herhangi bir balm ruj kadar. Black honey rengini koyu ve ağır bulanlar nude honey'ye bakabilir bu biraz daha şeftali ve açık bir ton. Dudak kalemleriyle güzel gider. Medyaya görsel ekliyorum.
3.
Normalde hiç kurumayan dudaklarım bir anda kuruyunca, üstüne de yanlışlıkla ejderhaları uyandıracak acılıkta bir yemek yiyince dudaklarım kırmızı, kabuklu, çatlak bir görünüm aldı. Ne sürsem toparlamıyor şu anda. İşteyken çok makyajlı olmayayım ama hoş görüneyim diye black honey kullanıyordum ama şu anda kızarmış dudaklarıma black honey sürünce kırmızı, neonumsu bir renk alıyor. Göz makyajı da yapsam revü kızı olabilirim yani.
Bu bahaneyle trendyol'da da indirimde görünce biraz swatch araştırdım, düzgün bir şey bulamadım ama çoğu kişiye gidiyor diye pink'iyle birlikte bu rengi aldım. Umarım bana yakışırlar, daha kör alış bir alış olamazdı. Beğenirsem nötre dönük sarı olive alt tonlu cildimdeki duruşlarını ekleyeceğim.
2.
kendime rengini aşırı yakıştırdığım ama almost lipstick olamayan bir lip balm bence. sürünce o kadar güzel duran ürün su içince ya da bir saate hiçliğe karışıyor sanki. yok mu bunun ruj versiyonu diye bakındım. yok ne yazık ki. yine alır söylenerek kullanırım gibi.
4
1.
clinique markasının en sevilen ürünlerinden olan black honey rujunun, daha sarı sıcak alt tonlu versiyonu.
black honey'nin glossunu almıştım daha evvel, sevmiştim ancak o da cilt alt tonumla çok çok iyi bütünleşmemişti.
marka nude honey'i sarı alt tonluların da gönlünü çelmek, onlara da bu seriden bir "almost lipstick" satmak için çıkarmış diyebiliriz. dokusu güzel, yumuşacık sürümlü, hafif parlak, dudağı kurutmayan bir ürün. tabii ki "nude honey" fikrine ben de aldanıp aldım hemen lol.
pembeli allıklarla da, daha turuncu kiremit rengi allıklarla da uyan, çok joker bir ton yapmışlar. ben sevdim. çantada sürekli bulundurmalık bir ruj olmuş.
kalıcılık, eh işte diyebilirim.