yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (139)
    • medya (24)

    11. eyeliner bence yakışıyor hooded eyes sahibi olarak söylüyorum.

    23 ağustos 2014 19:43

    12. 390342 makyaj videosu izledikten sonra makyajına hakim olunacak göz kapağı tipidir. hele bir de küçük gözlüyseniz hepten zordur. öyle afilli cat eyes, smokey eyes uygulamaları yapılmaz. kalın eyeliner çekilmez. ince çeksen bile pat üste yapışıverir kopyası. böhüheh benim crease bölgem niye kayıp diye sızlanırsınız. yalnız benim pek umrumda değil eyeliner göz kapağını kaplıyormuş falan. seviyorum, gayet de çekiyorum.

    (no: (no:13099)) nolu entryde belirtilen (link: http://www.youtube.com/watch?v=dXZoKIK4VpQ&index=1&list=PLlg8uMUy_RqMOogRsMglRUjfSnef67gR0 missmai27)'nin yanı sıra (link: http://www.youtube.com/watch?v=H8RU6BNmA7Y&list=UUGU369BiXX5r5s3SS679fcw Gena m)'nin videoları da izlenmelidir.

    23 ağustos 2014 20:26

    13. Hem düşük göz kapaklı olup hem de iki göz kapağınız aynı derecede düşük değilse (tabii aralarında minnak bir fark var) en kusursuz eyelinerın bile rezil olacağını görürsünüz. Göz kapaklarım hem düşük, hem eşit değil hem de katlanma yeri çok fazla olduğu için kat kat duruyor, bu yaşta yaşlı duruyorum. Please god help me!

    23 ağustos 2014 22:53


    14. Yıllar yılı smokey eyes tutorial izleyip , buğulu buğulu bakan gözler için can atıp her türlü farı, fırçayı alıp başaramamaktır bu gözlere sahip olmak. En iyi ihtimalle Ebru Gündeş'e en kötü ihtimalle Bülent Ersoy'a benzemektir. Doğal bir bitiş yakalayamazsın çünkü bir şey göremedikçe daha da abartırsın ve böyle gider...

    Neyse gel gelelim son zamanlara kadar bir türlü durumu kabullenemeyip hala canla başla uğraşıyordum bu uğurda. bir sürü crease fırçası satın aldım sonra pes edip ben hooked eyes'mışım dediğimde eşimin tepkisi; boşuna mı alındı bu kadar fırça madem göz kapağın yok niye bizi uğraştırdın oldu. Hunharca gülüştük , ne yapalım kader :)

    24 ağustos 2014 01:24

    15. Benim bu. Üstüne üstlük kaşlarım da kalkık değil. Gözlerimi hafifçe kapatmadıkça veya yere bakmadıkça smokey makyajlar, eyelinerlar hiç belli olmuyor. Kaşların bitim noktalarına 1 damla botoks ile kaş kaldırılıp o yorgun görüntü yok edilebiliyormuş. Kendimi yeterince dolduruşa getirdikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.

    24 ağustos 2014 08:18

    16. büyük bir hevesle videolar izlenir makyaj denenmek istenir. baya baya yaptım zannedersin lakin aynaya bakmanla 'aaaa o kadar far sürdüm nerde ki bunlar' demen an meselesidir. eyeliner sürersin katlanır görünmez, göründüğü anda da gözkapağınıza bulaşan o kısmı da görüldüğünden 'ay keşke hiç görünmeseydi 'demeniz muhtemeldir.

    24 ağustos 2014 12:07 ed.27 ağustos 2014 00:53

    17. fark ettim ki eyelinerı (link: http://www.suslusozluk.net/n/57243/ zedcezir'in söylediğ)i gibi yapınca çok da güzel yakışıyor. bir de benim gözlemim kaşları biraz kalkık kavisli olarak alınca eyeliner daha çok yakışıyor ve göz kapağı fazla yokmuş gibi görünüyor. tabi abartmamak lazım kaş alma işini :)

    bu arada göz kapağımın düşüklüğü eşit değil diyenlerin kaşları eşit alınmamış olabilir. ona dikkat edelim...

    15 ekim 2014 11:58 15 ekim 2014 11:59


    18. zedcezir söylediklerine tamamen katılmakla birlikte düşük göz kapaklarına her gün makyaj yapan biri olarak şunları eklemek istiyorum öncelikle herzaman aynaya düz bakarak makyaj yapmanız gerekiyor. Böylece farı tam olarak nereye kadar yükselticeğinize daha kolay veriyorsunuz. Eyeliner içinde aynı şey geçerli eğer düz bakmadan çekersem bazen kuyruk kısmı göz kapağımın düşüklüğünün altında kalıp yok oluyor. Ama doğru ve ince yaptığım zamanda gözlerim gerçekten çekik görünüyor. hatta göz pınarıma doğru incelicek yerim kalmadığı için üst kirpik dibimin altına bile iniyorum. Bu kadar uğraşmaya vaktim olmadığında ise siyah kalemi hem üst kirpik diplerimin içine hem dışına sürerek dağıtıyorum böylece yoğun kirpiklerim yeterince güzel bir görüntü veriyor. Vaktim varsa bol bir kahve tonunuda tüm gözüme dağıtıyorum tamam işte.

    Gözlerimide kusurlu sayılmasına rağmen severim bence böylece deli deli bakıcağımıza daha derin bakıyoruz.

    15 ekim 2014 14:07

    19. Baba yadigarı göz kapaklarım (gizlinot: gerçi anneminkiler de çok düşük hehe)

    Görsellere az önce keşfettiğim yeni bir modeli ekliyorum. Normalde kuyrüksüz, gözün içinde incecik başlayıp dışlara doğru kalınlaşan ama yine de göz kapağımın altında kalmayacak kadar ince şekilde çekerdim. Fotoğraflamak için onu yapmaya çalışırken fotoğrafını koyacağım bu kuyruklu modeli yapıvermişim. Aman allah ne güzel oldu aynalara bakmaya doyamadım.

    hem eyeliner var hem de yok gibi. Çok özenirdim kuyruklu eyelinerlara:d kirpiklerim de daha belirgin duruyolar ben bu modele bayıldım.

    Not: fotoğraf işini pek beceremedim galiba, ışıktan falan da bütün yağ butonlarım size el sallamış:) göz altı torbalarım ve kedimin tırnak attığı yer de tuzu biberi. Ama valla çok güzel oldu (gizlinot: swh) sol alttaki bulaşmış bölgeyi de görmeyiverin farketmemişim

    youtube araştırmalarım (gizlinot: :p) sonucu melis ilkkılıç'ın (link: https://www.youtube.com/watch?v=heR3pCd1t1c şu) oldukça yararlı videosunu buldum

    2 ocak 2015 23:08 3 ocak 2015 01:54

    20. ben çok beğeniyormuşum meğerse bu göz modelini. bazen uykudan kalktıktan sonra olur öyle, çok hoşuma gider, keşke bozulmasa derim. yalnız benim beğendiklerim sunkissalba isimli youtuber'ınkiler gibi (gizlinot: sanırım onunkiler de bu model çünkü yeni uyanmış gibi duruyor) veya medcezir dizisindeki sedef karakterininki gibi.

    2 ocak 2015 23:57