girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (546)
    • medya (37)

41. 6 Ay önce ilk keşfettiğimde cidden hoşuma gitmişti.farklı ve güzel makyajlar yapıyor,sürekli kendini geliştiriyordu.bir de turkiyede olmayan ürünlere elinden geldiğince ulaşmaya çalışıp videolarında yer veriyordu.ama sevgilisi askerden döndüğünden beri arka arkaya koyduğu milyonlarca vlog,instagram postları ve storylerle baslangictakinden cok farkli bir profile burundu.her yerde uğur,uğurla ilgili espriler,uğurla ev taşıma,uğurla ev bakma vs vs gına geldi açıkçası.15 yaş fangirl kitlesi haric kimsenin de sevgilisiyle geçirdiği vakte bu kadar dahil olmak isteyeceğini sanmıyorum.

Tanım:görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş şeyini koparmış youtuber'ı.

2 temmuz 2018 06:41

42. Yeni bir eve taşınmış iyi ne güzel hayırlı olsun da daha kaç tane vlog çekmeyi düşünüyor acaba, cidden baydı çünkü

2 temmuz 2018 12:28

43. anladık tatlım yeni ev, anladık site. şimdi yavaşca o vlog kamerasını yere bırak dedirten youtuber. tarhana deyince de kızıyorsunuz.

3 temmuz 2018 12:17

44. Kız arkadaşlarıyla toplu küsüştükleri zaman çektiği bir videoda bu kızımız değil miydi ben kazanmıyorum, ailemden aldığımla geçiniyorum vs. vs. diyen... aylık gideri ortalama 2700TL olan evin kirasını nasıl ödeyecek? tamam rezidansta oturacaksın, havuzu var, bar'ı var, sinema salonu var, var, var.... Kanal güzellik kanalı mı, günlük vlog kanalı mı ne oldu bilemedim.

4 temmuz 2018 11:18

45. Başta iyi hoş gelmişti biz de övmüştük ama yok ı ıh.

Vloglarinin altında sürekli "ugur ne guzel her an yaninda sana yardim ediyor", "ugur a helal olsun temizlik bile yapıyor " vs tarzında yorumlar var.

Sebebi de hiç kız arkadaşının olmaması veya uğur dan başka birisinin yaninda olmaması.

O da doğal olarak alışverişe bile sevgilisiyle gidiyor. Ama artık bu vloglari çok sıktı. Anladık uğur evet anladık rezidans evet he he kendin karşılıyorsun hmm evet spor salonu var evet cidden ne guzel camda bitki var evet uğur merhaba uğur...

4 temmuz 2018 16:23

46. Bu kış boyunca seyretmeyi en sevdiğim youtuberdı.

Yaptığı makyajları beğeniyor çektiği challenge videolarında çok gülüyordum.

Ama artık resmen vlog kanalı oldu. Son zamanlarda neredeyse hiç makyaj videosu yüklemiyor. Bu nedenle bendeki çekiciliğini kaybetti.

7 temmuz 2018 13:30

47. Taşınma videoları baydı.

7 temmuz 2018 15:44

48. Dedikodu: son instagram fotoğrafının altında biri “duru ile komşusunuz” yazmış. Duru’ya abone değilim ama bakayım o da vlog mu atmış dedim, atmış. Gerçekten de aynı yer. Artık evlere de mi sponsor olunuyor anlamadım

18 temmuz 2018 23:12

49. an itibariyle watsons etkinliğinden arka arkaya storyler atarak bendeki son kredisini de tüketmiştir. bu kadar mı paraya ihtiyacın var ya damla? 3 bin liralık havuzlu evde oturmayıver ama onurlu yaşa yani. hiçbir videosunu izlemem artık. watsons'lı storylerini görsellere ekliyorum.

tanım: son watsons övücü paragöz youtuber.

ilgili medya:
    20 temmuz 2018 16:28

50. Watsons olayını gördükten sonra benim için bitmiştir tamamen.

Bak Alâ ya makyaj konusunda ilerledi hatta kendisine bir iş kurdu ama damla hala olduğu yerde sayıyor hatta gerileme döneminde şuan.

20 temmuz 2018 17:51 20 temmuz 2018 17:51