içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (2)
    • oylar (2)
    • medya (0)

1. pink pomelo rengi benim alerji sebepli mosmor göz altlarımı iyi nötrledi. önceden bobbi brown corrector stick'in light bisque rengini kullanmıştım, o biraz fazla pembe geldi bana. göz altlarımı grileştiriyordu bir tık. huda'da bu sorunu yaşamadım, yeterli somon tonu ve pembeliği içeriyor benim morluklarım için. ama corrector için tüpteki ürün miktarı çook fazla, ülkemize mini boyu çok az renkte gelmiş. size uyan renk mini olarak mevcutsa onu almak daha mantıklı. çünkü malum sıvı bir corrector yani kullanım ömrü daha sınırlı.

bir de uygulama önerisi: göz altlarınızda çok fazla çizgi varsa correctoru çizgilerden uzağa, morluklarınızın biraz daha aşağısına yerleştirip biraz bekleyin. hem ürünün nötrleme etkisi artar hem de ürünün çoğu uyguladığınız yerde kalacağı için sonrasında göz çevrenize yayarken oraya daha az miktar ürün gelecrği için çizgilere dolma sorununu daha az yaşarsınız.

11 ekim 00:04

2. Cherry blossom rengini kullanıyorum, mor/mavi göz altlarınız varsa çok faydasını görürsünüz. Çok memnun kaldım, rengi bir tık koyu yalnız. Şimdi kontrol ettim cherry blossom light rengi de çıkmış, elimdekini bititirsem onu almayı düşünüyorum.

11 ekim 00:30