girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (162)
    • medya (6)

161. Yayınlandığı dönem kızkardeşimin çılgınca izlediği ve benim onu kınadığım ardından fakültedeki arkadaşlarımın deli gibi izleyip övmesi ile iyi ulan bakayım bı dediğim deli yarisma. Gerçekten sarıyor ama başkası adına utanmak deyimini o kadar iliklerine kadar hissettiriyor ki içinden çıkamıyorsun. Ben sadece ilk sezonu denk geldikçe izledim. Kardeşim bir de lost secret diye bir sayfada bunların ifşası, bunların yarışma sonrası röportajlarını falan da izlerdi. (gizlinot: Şimdi yooo hiç öyle birşey yapmadım hic hatırlamıyorum diye inkar etse de .d ulan yarışmacılar da hepsi senaryoydu diye inkar ediyor utancından da sana noluyo bacım .d)

Aradan yıllar geçti ben unuttum bu yarışmayı neyse. Karşıma Instagram da bir sayfada denk geldi. Allah'ım yine çıkamıyorum içinden. Replikleri ezberledim. Cansel ve eser çiftinin arşa değen libidosu varken ayrılması da bir miktar üzdü. Cansel'in müthiş fiziği ile sonradan ABD'de escort gibi takılması, Emre'nin pt ve gayet modern erkek tripleriyle hayatına devam etmesi, Ayça'nın konsomatris kılığı ile yaşamaya devam etmesi falan garip. Bu işin ekmeğini en çok yine Melis yemeye çalışıyor. Diğerleri yarışma hakkında hiç konuşmazken Melis sürekli röportaj verme peşinde. Mehtap ise kızının sağlık sorunlarıyla ugrasiyormus onun için üzüldüm. O sipsi Semih vücut geliştirme ile dağ gibi bir adam olmuş. Nur şarkı çıkarmış klip çekmiş falan. En makul duran Tankut, hep olduğu gibi.

Efendi dediğim Murat'ın, Semih ve Batuhan ile gece eglenmeye çıktığı akşam grup olayına girdiği ses kaydı olayını da sözlük sayesi öğrendim ve beynim yine gereksiz bir bilgi aldı .d

Yeniden çekilemeyecek kadar farklı yerlere ilerledi TC televizyonları. Ama yeniden başlasa sosyal medyanın gücüyle iyice coşar eminim. O zamanlar Instagram'da çakma ürün butiği açmak yerine link vererek Bugün çok daha fazla para kazanırlardı eminim. Ceyda şuan evlenmiş, doğurmuş ve link vererek geçiniyor resmen.

Neyyyse gidip biraz Ayça emre ayrılık sahnesi izleyeyim.

Çünkü ben kısmetse olura dayanamıyorum seda abla.

3 nisan 2022 20:35 3 nisan 2022 22:33

162. Amazon'da denk geldim oha bu burda ne alaka dedim ve açtım. Daha önce hiç izlememiştim. İkinci günde erkekler goygoy yapıp nasıl kimse adımızı yazmadı lan hehe, o kıza dikkat et çok fena filan derken kadınlar kendi aralarında kavga etmeye başladı.

Ya gerçekten kadın olmak çok yorucu.

5 kasım 23:12