yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer

    içerik listesi

    henüz içerik eklenmemiş.

    4.8
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (3)
    • oylar (4)
    • medya (4)
    5

    1. Flormarın çoğu kozmetik dükkanında 20 tlye satılan, isminde dediği gibi sheer yani parlak ve nemlendirici yapıda olan, gayet pigmentli ruj serisi.

    Yapısı çok nemlendirici dudakları kurutma gibi bir durumu olamaz. Yapısını ben biraz color richlere benzettim lorealin. Ama color richlerin biraz çizgi belli etme sorunu var oysa ki bu ürün dudakları fazlasıyla pürüzsüz gösteriyor.

    Renk skalası az ama renkler başarılı. Genelde nude tonlar vardı gördüğüm kadarıyla. Bendeki 02 numarası ve tamı tamına dudağımla aynı renk. Şeftaliye çalan bir Gül kurusu pembe.

    Yapısını gerçekten çok beğendim. Kaymak gibi kayıyor dudakta. Çok konforlu ve incecik. Gerçekten incecik. Yerinden kolayca oynamıyır yani dokunsanız tabi ki bulaşır ama dişime bulaştı kenarlardan aktı gibi bir problem yok kesinlikle.

    Yeni çanta rujum kendisi. Keşke diğer renklerini de alsam ama ihtiyacım yok.

    ilgili medya:
    2
    13 nisan 2021 10:22

    4

    2. Bu serinin ince, parlak ve nemli yapısı var. İlk katta hafif renk veriyor, kat kat uygulandığında rengi belirginleşiyor. Yapı olarak mac lustreglasslara muadil olabilir. Tek sevmediğim özelliği kokusu, biraz tuhaf kokuyor. 

    Bana Rosy lust rengi hediye edildi. Pembemsi bir tonu var, dudak rengime çok benziyor.

    Kısaca kokusu hariç beğendiğim bir ürün oldu. 

    20 kasım 2021 13:32

    5

    3. Hakkında bu kadar az entry girilmesine şaşırdığım rujdur. Arkadaşım için gittiğimiz bir flormar mağazasında satış görevlisi bizimle çok ilgilenince hadi ben de bir tane alayım diyerek so you adlı rengini aldım ve önyargılı olduğum flormar'da hayatımın rujunu buldum. Yapıları inanılmaz güzel, çok ince ve parlak. Dudağı nemlendiriyor, asla kenarlarda birikme yapmıyor ve yapısına göre kalıcı sayılır. Renkleri de harika, hemen herkese uyabilecek renkler çalışılmış. Şu an elimde üç rengi var ama bir iki renk daha alacağım. 

    -So you, mlbb rengi bence. Pembe fakat çok doğal, dudak rengi tonunda. Hem günlük makyajlara hem acı kahve-siyah renkli gece makyajlarına harika bir tamamlayıcı. 

    -Pretty peach, bu tam pembe-şeftali arası bir ruj. Soğuk alt tonlu, bu yüzden dişleri sarı göstermiyor ve yüze çok güzel canlılık katıyor. Bende mac shanghai spice da var o sarı alt tonlu olduğu için dişleri de sarı gösteriyor. 

    -Go for bordeaux, bu bordo eğer az sürüp dağıtırsanız nivea'nın artık üretilmeyen vişneli lip balmının rengini veriyor. Ben clinique black honey'e de benzettim. Eğer yoğun veya iki kat sürerseniz koyu bir vişne rengi. İçinde kahvelik yok, yine bu da soğuk alt tonlu olduğu için dişleri sarı göstermiyor.

    Bu rujlardan sonra elimdeki bütün rujları kenara çektim, mac de dahil bütün rujlarımın papucunu dama attırdı.  

    18 ekim 2022 12:27