1. missha'nın kore markalarını bir araya getirdiği yeni mağaza konsepti.
çok merak ettiğim muzigae mansion ve dasique markalarını da getirdiği için geçen ay ilk mağazasına açılış gününde gitmek için plan yapıp çok heyecanlanmıştım. ilk mağaza bana çok uzak bir yerdeydi ve o gün yetişip gidememiştim. sonra açılış günü uzun kuyrukları görünce iyi ki gitmemişim demiştim.
istiklal mağazası da açılmış. dün iş için o tarafa geçince bir önünden geçip sıraya bakayım dedim. şansıma sıra azdı ve ben sıraya girince önümdeki kalabalık bir grup sıkılıp gitti böylece kolayca girmiş oldum. tüm ürünlerde %50 indirim vardı. uzun zaman sonra kasada kredi çekmem gerekir mi diye korkmadan keyifli bir alışveriş yaptım.
mağaza konsepti çok güzel olmuş ürünleri çok rahat deneyebiliyorsunuz stantlarda, çalışanlar çok ilgili. konumu da çok merkezi bir yerde. benim için asyalı sephora olabilir artık.
muzigae mansion (özellikle object liquid tintleri), clio (özellikle pro eye palette serisi) ve dasique (her şeyi) tarzını çok beğendiğim markalar oldu. far, allık, kontür, highlighter pek çok ürünlerini aldım hepsine yorum yazmaya çalışacağım. benim hoşuma giden yanı avrupa markalarına göre daha soft, daha kullanışlı renkler ve yapılarda olmaları. özellikle far paleti konusunda beni çok mutlu etti. koyu renklerdense orta tonlar, orta pigment ve özellikle soğuk ve nötr çalışılmış renk paletleri bulduğum için mutlu oldum.