içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (143)
    • oylar (94)
    • medya (13)

141. gördüğüm ilk günden beri rengine bayılıyorum, tam benim sevdiğim tonda ama hiç kalıcı değil. Bir şey yiyip içmeseniz de silinip gidiyor. O yüzden bir daha alacağımı sanmıyorum

17 haziran 2024 18:48

142. Müjde! Mac'in yeni çıkan serisi ile yeniden gelmiş, macximal sleek satin serisi, hemen kaptım çok özlemiştim, belki benim gibi hasretinden yanan süslüler vardır diye hemen yazmak istedim 🫶🏻

9 ekim 2024 12:09

143. Mac başlığında bahsettiğim gibi bu yılki dünya ruj gününde dudak kalemi ile birlikte almıştım. Çok severek kullanıyorum. Bir ara üretimi durduğu için üzülmüştüm. Şimdi yeniden görünce indirimde bunu almalıyım dedim. Kendi kalemi ile kullanmayı çok seviyorum ama bir çok dudak kaleminizle kullanabilirsiniz.

Fi duru durulay ruju kendisi, bir çok kişi bu şekilde tanıdı ve sevdi. Makyaj yapmadan sadece dudaklarınıza pit pit uyguladiginizda bile sizi canlı gösteriyor. Yapısı kremsi olduğu için çok kalıcılik beklememek lazım ama rengine deger. Dudaktan silinse de güzel bir pembelik bırakıyor sadece etrafa bulaştırmamaya dikkat edin. Ben sürdükten sonra hafifçe peçete ile alıyorum fazlasını veya pit pit dokundurarak sürüyorum. Seviyorum bu ikonik ruju. <3

1 ağustos 17:25 1 ağustos 17:28