En açık rengi bile tenime uymayan cc krem. Duruşu da güzel değil iyice nemlendirip sürdüğüm halde pul pul oluyor. Oksitlenmesi de cabası. Kalıcılığı fena değil ama gün sonunda suratımda tüp patlamış gibi duruyordu. Önermiyorum.
yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum, fondöten sürmeyi bıraktırdı çok hafif, kokusuz ve kalıp gibi asla durmuyor. dehşet parlama yapıyor diyebilirim benim cildim çok kuru olduğu halde gün içinde peçeteyle siliyorum az az o derece yani. yağlı ciltliyseniz hiç bulaşmayın.
Dağıtması zor olan cc krem . Cc olduğu için kapatıcılık beklemek zaten doğru olmaz . Doğal durması bakımından güzel fakat yüzümü çok parlattı , çok yağlı bir cilde de sahip değilim ama sürdükten 1 saat sonra parıl parıl oluyorum . Bende sivilce yapmadı zaten o niyetle almıştım .
ben hiç memnun kalmadım . defalarca yeni bir umutla denedim ama beğenemedim bir türlü. sürmemişsin gibi bir etkisi var yüzde güzel durmuyor. bunu youtube camiası çok abartmiştı ben de o zamanlar çok anlamadığım için bb cream den falan direk almıştım ama sonuç hüsran oldu. kapatıcılığı duruşu vs hiç güzel değil tavsiye etmem.
Bir cc kremden beklediğim renk eşitleme olayını yerine getiren, başka da bir şey beklemediğim cc kremdir. Yüzümün temiz olduğu dönemlerde kullandığımda gerçekten güzel, doğal bir görünüm veriyor. Etkisini hızlı kaybediyor ve pek kalıcı değil ve üst üste birkaç gün kullanınca sivilce yapıyor. Arada çok makyaj yapmak istemediğim ama yüzümün bir tarafının kırmızi, bir tarafının beyaz, bir tarafının mor olduğu günlerde kurtarıyor diyebilirim. Kapatıcılık beklememek gerek.
En açık rengi çok kötü resmen kireç beyazı gibi alt tonu yok testerini elime sürrmemle bırakmam bir oldu allah korusun
Çoookk ama çok saçma bir ürünsün, üzgünüm :( Kasa arkası faciası olarak satın aldığım, yüzüme çamur sürsem belki daha güzel kapatıcılık sağlayan gereksiz bir ürün. Neutrogenanın çoğu ürününe tapan birisi olarak bana yaşattığı tek hayal kırıklığı sanırım.
1-)Değişik bir yapısı var fondöten değil, bb-cc değill nedir bilemedim
2-)Renk skalası 2-3 renkle sınırlı
3-)Dağılmıyorrrr istenen kapatıcılığı sağlamıyor
Makyajdan soğuduğum bir dönemde küçük bir deneme boyu halini kullanma şansım olmuştu ve çok sevmiştim. Bendeki açık ton olanı. Çok doğal durması ve sağlıklı bir görünüm elde etmemi sağlaması çok hoşuma gitti. Fondöten altına da güzel bir baz oluyor, kapatıcılığı çok az gelen fondötenlerimin altına sürdüğümde iyi bir sonuç almamı sağlıyor. Evden çok acele çıkmam gerekiyorsa veya makyajlı bir görünüm istemiyorsam kurtarıcım oluyor bu ürün.
Ablam gayet memnun olduğunu söylediği için ben de merakıma yenik düştüm ve aldım fakat gerçekten çok kötü. nemlendirici sonrası uygulandığı zaman daha da kötü olduğunu tecrübe ettiğim bi ürün.
ben de açık ve orta tonu var. tek başına uyguladığım zaman ya çok beyaz oluyorum ya da çok turuncu. karıştırarak uyguluyor-dum.
çamur gibi bi görüntü bırakmasının yanında kattiyen dağıtamadığım bi ürün oldu kendisi. fırça, sünger, el...
kesinlikle memnun kalmadım
27 şubat 2018 17:12
7 mart 2018 22:44
En açık tonunu kullandığım cc kremdir.ve yüzlerle cc krem arasından sadece bu markanın renk tonu yüzüme uyduğu için kullanıyorum. Sivilcelerimi azaltmasa da sivilcelenmeyi önlediğini düşünüyorum. Cildinizi nemlendirmeden sakın sürmeyin yoksa yüze tam yediremezsiniz. Pul pul parça parça duruyor kuru yüzde. Aslında çok süper olduğu söylenemez. Fakat açık tenliyseniz ve biraz daha aydınlık görüntü istiyorsanız size uygun gelecektir. Katı bir yapısı var mümkünse yüzünüze elinizle yedirin. Sivilce kırmızılıklarımı oldukça iyi kapatıyor. Parlak bir görüntü pek vermiyor.