1 al 1 hediye kampanyalarında fiyatları bir üründen daha fazlasına çıkarıp size ikinciyi bedavaymış gibi hissettirmeye çalışan marka. hoş çoğu marka bu taktiği uyguluyor ama bence oldukça itici. kanmayın kızlar. ayrıca indirim reyonları çöp.
18 eylül 2022 17:44
18 eylül 2022 17:45
geri dönüşüm adı altında sırf ucuza mal üretip inanılmaz fiyata satmak için plastiklerden ürettiği beş para etmez malları fahiş fiyata satan bir mağaza benim için. buradan bir şey alacağıma pazarda satılan yüzde yüz pamuk ürünleri tercih ederim.
Sezon sonu indirimlerinde ya da 400 tl üzeri 100 tl indirim gibi kampanyalarda alışveriş yapmayı sevdiğim marka. Sütyenlerinden çok memnunum, benim beklentimi fazlasıyla karşılıyorlar. Külotlarının çoğunun modeli brazilian olduğu için pek hoşuma gitmiyor ama yüksek bel ve dantelli modellerini seviyorum. Bazen gerçekten çok güzel tasarımları oluyor. Bazen de tasarımlar beni hiç cezbetmiyor. Ama genel olarak kalıplarını ve kumaş kalitesini beğeniyorum.
Ayrıca ev elbiselerinin ve geceliklerinin kumaş kalitesini ve rahatlığını da seviyorum. Bazı ürünleri gereksiz pahalı olsa da şu anda piyasaya göre çoğu ürününün fiyatı uygun. İç çamaşırı ve geceliklerimin %90'ı bu markadan ve şimdilik memnunum. Ama mesela taytları gereksiz pahalı, buradan tayt almayı pek mantıklı bulmuyorum çünkü mağazada incelediğim kadarıyla herhangi bir özellikleri yok
Geçen yaz aldığım bikinisinin kumaşı birkaç kullanımdan sonra yıpranıp eriyen marka. Genel bir sorun mu yoksa ben mi bir hata yaptım bilemiyorum ama altı da üstü de farklı farklı yerlerden eriyip iç göstermeye başladı.
İki üç parça donu bir türlü kargolayamayan iç giyim markası. Kanser oldum vallahi online sitesi yüzünden.
Hep mağazadan ve mümkün mertebe ihtiyaç dışı olmamak kaydıyla alışveriş yapıyordum. Taytlarından memnun kalmadım; diz yapma olsun, tiftiklenme olsun bence hepsine çok müsaitlerdi. Külotlu çorapları aşırı dandik, elimde ince çorap kalmadiysa ve uyguna denk gelirsem alıyorum sadece. Yillar önce aldığım sütyenlerinden biri hâlâ sapasağlam duruyor, şaşırtıcı halde dayanıklı çıkan bir o var ama ben de artık sütyen değil bralet tercih ettiğim için köşede duruyor. En son da işte bayağı büyük indirim görünce zaten her yerde pahalı diye uygun bulup birkaç parça bir şey söyledim. (Külot seti, bir de bir iki bralet falan) Söyleme o Söyleme. 10 gündür para verdiğim şeyi kargolasinlar diye bir kendim gidip paketlemediğim kaldı kargoyu. Canlı destek de hiç yardımcı olamıyor valla, birkaç kez bağlandım ya hiçbir şeyden haberleri yok ya da birilerine yönlendiriyorlar ama herhalde hayalet falan yönlendirdikleri kişi çünkü size ulaşılacak deyip ortadan zort diye kayboluyolar.
Bimden külot seti kovalamak daha mantıklı şu durumda.
Ekleme: birçok kez canli yardima bağlandıktan sonra en son iletişime geçmemin üstünden 2 saat sonra kargoya vermişler pakedimi. Evet, bugün direkt. Peşine düşmesem aylarca kargo mu bekleyecektim yani anlamıyorum, 10 gündür ne yapıyordunuz talimat mi bekliyordunuz benden
8 kasım 2022 18:04
8 kasım 2022 23:56
Hepsi jet diye berrrrrbattt ötesi kargoyla çalışan şirket . Kargocu başka eve bırakıp gitmiş paketi . Paket kayıp. Penti sorumluluk üstlenmedi. Kargocular zararımı karşılamadı. Allah belanızı versin, saygılarımla.
parasını hiçbir şekilde hak etmeyen markadır. kargosu gelmez, müşteri memnuniyeti sıfırdır, daha geçen ay twitter'da penti külotlarını kabinde deneyip fotoğraf çeken kızlar gördük. bu mudur müşteri sağlığına karşı gösterdiğiniz tutum? yine twitter'da bir kullanıcı penti kargosunu açtığında külotların iplerinin sökük halde gönderildiğini fark ediyor. büyük rezillik.
üstüne 100 lira koyup oysho alın, en azından içiniz rahat olur.
kalitesiz ürünler satan overprice türk firmasıdır.Bir süslümün dediği gibi 100 lira daha verin oysho alın.
5-6 yıl önce aldığım desteksiz sütyenleri solma haricinde hala giyilebilir durumdayken aynı sütyeni son aldığımda ikinci Yıkamada sırt lastiklerinde delikler oluştu. Şaka değil bildiğiniz yırtıldı sütyen. Aynı model sütyen ve aynı şekilde yıkıyorum. Sütyen ikinci Yıkamada delik deşik oluyor ama fiyatı 179 lira olmuş. Ürünleri kaliteli olmadığı gibi artık fiyat performans ürünü de değil.
Modal isimli iç çamaşırları çok başarılı olan marka. 6-7 tane üçlü paket aldım. Nasıl bir kumaşsa artık çok rahat olduğunu düşünüyorum. 60 derecede yıkayıp Kurutma makinesine de atmama rağmen hiçbir şekilde deforme olmadılar. Tavsiye ederim.