Kızlar selam. Çatlaklara acnelyse'in iyi gelebileceğini okumuştum. Bunu deneyen sonuç alan var mı? Bacak içinde iki iç çatlak var onlara kullanmayı düşünüyorum.
cevaplar
denedim sabır gerektiren ve zaman alan bir şey. bende o yoktu. çatlaklarımla barıştım ben de
2-3 yıl her iki günde bir kullanmanız gerekecek. dürüst olmak gerekirse ben bu süreyi vücuduna ayırmayan biriyim maalesef
27 ocak 2016 23:51
Acnelyse retinoik asit, cildi yeniliyor ancak catlaklara uygun cozum olmayabilir. Lierac oneriyorum. Gordugum en basarili catlak onleyici. Yeni catlak olusumunu engelledigi gibi mevcut catlaklarin gorunumunu de iyilestiriyor.
27 ocak 2016 23:51
(yazar: blu ) o kadar rahatsız ediyorlar ki artık sabırlı olabilirim o yüzden teşekkürler
(yazar: labella ) bende hiçbir işe yaramadı lierac bir seneye yakın beyaz şişeli bir ürününü kullandım. Belki çoğalmasını engellemiştir bilmiyorum ama olanlara bir etkisi olmadı. yine de teşekkürler öneri için
28 ocak 2016 00:2328 ocak 2016 00:24
Oluşan çatlakların rengi derinliği çok önemli.Ben botoks için gittiğimde doğumdan dolayı oluşanlar için.Geçiririz demişti doktor ama yaptırmadım.Bir sürü yöntem var bu konuda.Yalnız kremler işe yaramıyor maalesef:/Çok kullandım olmadı.Bol su için egzersiz yapın faydasını görürsünüz.
28 ocak 2016 01:04
(yazar: gozde ) (yazar: perinindunyasi ) (yazar: aisha ) hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Cerrahi yada tedavi edici bir yönteme başvurmayı hiç düşünmedim sanırım düşünmem de çünkü iki üç çizgi var çok da rahatsız etmiyorlar beni. Bir ihtimal elimde olan bir krem işe yarar diye düşündüm ama oluşan ve derinleşmiş çatlağı geçirmek imkansız gibi bir şey. Artık iyice nemlendirip daha fazla oluşmamasını sağlayacağım sanırım :)