önerdiğiniz twitter tarot hesabı var mı?

daha önce bakım yaptırıp çok memnun kaldığınız ve geleceği de tutturan twitter tarot hesapları oldu mu?

1. ben beybimel'e baktirmistim suslu 2 sene once, bilmisti. gelecegi tam degil ama yuzde 60 bildi diyebilirim. simdi fiyatlari nasildir bilmiyorum benim de baktirasim var takipteyimm

2 mayıs 2024 13:03

2. sağol süslüm ben de merakla önerileri bekliyorumm

2 mayıs 2024 14:33

3. Adiratarot cok memnun kalmistim. 250-300 liradir suan fiyati

2 mayıs 2024 14:36

4. geleceği de bilmiş miydi anonim 3 süslüm?

2 mayıs 2024 14:37

5. Bana eximin donecegi vadeyi soylemisti. Ve soyledigi zamanlarda donus oldu gercekten. Kisa sureli bir donus ne oldugunu anlamayacaksin. Tekrardan gidip sonra yine seni yoklayacsk demisti. Cikti dedikleri. Tesaduftur belki bilmiyorum ama ben enerjisinden, konusmalarindan da cok memnun kalmistim

2 mayıs 2024 17:05

6. çok sağol süslücüm bakacağım adiratarot'un hesabına <3

2 mayıs 2024 17:08

7. Merhaba ,ben adiratarot u bulamadim

2 mayıs 2024 17:13

8. Bu soru neden surekli aciliyor ya? Hicbirine guvenme ve baktirma hicbir sey bildikleri yok. Adini iliski durumunu dogum tarihini ogrendikten sonra benim de tutturacagim seyler olur. Zamaninda cok para harcadim ama su an asla diyorum.

2 mayıs 2024 20:16

9. twitter kullanmıyor ama instagramdan rigeltarotu önerebilirim. Enerjimiz çok uyumlandı, her bakım sonrası inanılmaz rahat hissediyorum ve dedikleri bu zamana dek hep çıktı

2 mayıs 2024 20:52

10. Hesap adini AdirAstro yapmis kizlar simdi baktim. Inanmayanlar baktirmayabilir bu arada. Illa cikacak diye de bir sey yok. Ben meraktan, zevk icin baktiriyorum. Para da benim param

2 mayıs 2024 23:32