21. Bu başlıktakileri okumayı çok seviyorum ama ne yaziyim diye düşünüyorum. Çünkü bazı ürünlerimi uzun süredir kullanıyorum ve klasikleşti, makyajda yeni ürünleri de denemeyi seven biriyim normalde ama bazıları değişmiyor.Yaşlanıyorum galiba :'))
Karışık gideceğim.
Allık olarak;
Flormar baked toz allik no:40 (çok tatlı bir pembe, az pigmentli. İstediğiniz kadar arttırabilirsiniz. Kimisi bunu sevmiyor ama ben seviyorum, daha kontrollü gidiyor makyaj)
Clinique black honey allık.
Nyx buttermelt no:02 (en açık tonu, bebek pembesi. 08 de kullandım ama çok pigmentli olduğu için pek rahat kullanamadım. Rengi güzel olsa da. Bunu daha rahat kullanıyorum.)
Pastel krem allık no:41 (yine bebek pembesi yine ben... kaç kez bitirip aldim....)
Nyx fat cheeks no:02 fig fizz ( çok tatlı bir gül kurusu. İş yerinde genelde makyaj yaptığım için pratik bir ürün. Hiç sevmem diye aldım ama çok sevdim :D)
Ruj:
Clinique black honey ruj ve dudak yağı
Emily 227 dudak kalemi
Maybelline superstay crayon ink no:20 (her girdimde bahsettiğim rujum ama maalesef artık üretilmiyor. Son iki yedeğimi kullanıyorum)
Oje:
Flormar 352 blackstar red (bordo) (yıllarımın favorisi)
Flormar 397 rose coral (şeffaf pembe, jel oje gibi görünüyor)
Flormar 048 fiery red (tam kırmızı. Soğuk alttonlu.
Pastel no:10 yine tam kırmızı
Pastel Nude serisi Beige rengi(yine çok güzel bir yarı şeffaf oje. Bir diğer yılların favorisi.genelde elim bu yıl Flormar 397 ye gitti ama bunun yeri de ayrı)
Topcoat: golden rose gel top coat. Yastık izini kesinlikle engelliyor. Uclarından bir iki gün sonra çıkıyor ama yastık izi olmaması benim için en önemlisi. Çünkü genelde akşam yatmadan önce oje sürebiliyorum.
Tırnak bakım yağı: Flormar limon yağı özlü olan (çok güzel kokuyor) ve Yves rocher tırnak bakım yağı
Rimel:
Bu yıl uzun süre maybelline lash sensational kullandım ama artık pek favorim değil, kirpiklerimi biraz sürerken sertleştirdiğini hissettim. Eskiden öyle değildi sanki ya da ben farketmedim.
Favorim Sky High (Mürdüm rengi. Bordo kalemle kullanirsam rengi belli oluyor, Siyah eyeliner kullandığımda da siyah gibi duruyor. çok renkli değil ama formülünü daha çok sevdim diğerine göre ve siyah olanından bir tane aldım. Artık onunla devam etmek istiyorum ama merakima yenik düşüp bir de yeni body maskara aldım ama açmadım ikisini de önce lash bitsin öyle.
Göz kalemi/eyeliner:
Beaulis eyeliner (lila olan)
Maybelline hyper precise eyeliner (ikisini dönüşümlü olarak kullanıyorum.)
Maybelline asansörlü siyah göz kalemi (daha çok göz içine çekmek için, bazen de hafif smokey eyeliner yapmak için kullanıyorum)(lens kullanan birisi olarak lense bulaşmıyor, bu çok önemli. Bu tarz bir arayışınız varsa bilginiz olsun.)
Pudra:
Beaulis pembe pudra ve Lykd pembe pudra. İkisini de dönüşümlü olarak alıyorum. Gündelik olarak hep kullanıyorum ve hit the pan yapıyorum :) mutlaka makyaj çantamda oluyor.
Huda cherry blossom. Özel gün makyajlarımda kullanmayı seviyorum. Gündelik olarak kullanmak benim için zor. Loose olanını almıştım. Pressed olanlar çantaya atmak için daha pratik.
Fondoten:
Revolution conceal and define fondoten no:F6
Çok severek kullanıyorum. Genelde özel gün Fondotenim.
Sevmeyerek aldığım ama sonradan sevdiğim maybelline fit me bb krem.( yapısı çok sıvı ve çok kapatıcı olmadığı için sevmemiştim. Bitiriyim diye her gün kullanırken sanırım alıştım ve sevdim. )Yine de number one değil ama günlük olarak hafif ve güzel. Genel goruntuyu toparlıyor ve incecik. O bitince Pure beauty bb krem kullanacağım. Paketini açmadım bayatlamasın diye. Pure beauty yi daha çok seviyorum, daha önce de cc olanı kullanmistim. Bb yi de severim diye düşünüyorum.
Kapatıcı:
Maybelline Age rewind artık klasiğim. Fakat geçen indirimlerde aldığım Revolution conceal and define concealerımı kullanacağım elimdeki bitince. İkisini de çok seviyorum. Yine dönüşümlü kullandığım ürünlerden.
Ek olarak;
Duş jeli: Palmolive aroma terapi. mavi renkte olan, anladınız siz onu :) deniz kokusunu çok seviyorum. Bu da yıllarımın favorisi.
Şampuan olarak da;
Hask keratin serisi (dünyanın en güzel kokan sampuani. Bubblegum kokusu gibi. Ve ne zaman kullansam saçımı hiç üzmez.
Loreal elseve Mucizevi yag serisi ve glycolic serisi. Özellikle elseve in duş sonrası saç açma spreylerini çok seviyorum.
Son ekleme:
Pantene saç kremi (tok kıvamlı olmasını, ferah ve temiz meyvemsi kokusunu çok seviyorum.
Bee beauty wonderfood sac maskesi (muzlu) kokusunu çok seviyorum. Ve performansı da çok güzel.
Genel itibariyle benim bu şekilde. Buraya kadar geldiyseniz çok teşekkür ederim. <3
Dipnot: daha sonradan diğer ürünler aklıma geldiği için tekrar ekledim. Düzenlemeler ondan :)
umaylinn