girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (3061)
    • medya (431)

2761. Eveet, uzun bir süre sonra tekrar girdi giresim geldi ve bu dönemde bi kaç ürün bitirdim.

Bee beauty organik sertifikalı likit yüz temizleyici: bu bitirdiğim kaçıncı paket bilmiyorum ama bugüne kadar kullandığım en iyi temizleyici. Yenisiyle devam ediyorum. Aska sivilce yapmadan, yüzümü kurutmadan hem makyajımı hem cildimi çok güzel temizliyor. Uygun fiyatlı olması da bir artısı.

Inecto hindistan cevizli şampuan: kepek sorunu vs. Yaşamadığım için her seferinde hangi şampuan uyguna geliyorsa onu alıyorum. Güzeldi, memnun kaldım. Tekrar alınabilir.

Bee beauty floral deodorant: uygun fiyatlı iş görür. Özellikle almam.

Bargello 102 parfüm: ben bargellonun parfümlerini çok beğeniyorum. Kalıcığı ve muadil kokusunun neredeyse birebir olmasından dolayı alıyorum. Bu da thierry muhler-alien muadiliydi. Çok güzeldi. Şimdi burberry-weeknd ile devam ediyorum.

16 temmuz 2022 15:49

2760. haziran ayı -ürün yorumları linkte-:

(link: https://www.suslusozluk.com/naturalive-gül-suyu?i=1297278 naturalive gül suyu)

(link: https://www.suslusozluk.com/cosmo-lab-protect-care-organik-güneş-kremi-vücut?i=1191588 cosmo lab protect & care organik güneş kremi (vücut))

(link: https://www.suslusozluk.com/agarta-yüz-temizleme-köpüğü?i=1303926 agarta yüz temizleme köpüğü)

(link: https://www.suslusozluk.com/maybelline-rocket-volum-express-maskara?i=1051862 maybelline rocket volum express maskara)

(link: https://www.suslusozluk.com/koton-rose-bright-parfüm?i=1311458 koton rose bright parfüm)

2 temmuz 2022 13:00 27 eylül 2022 14:04

2759. botanica saç bakım yağı.

26 haziran 2022 16:00

2758. herbal essence nemlendirici hindistan cevizi sütü şampuan

öncelikle pahalı

güzel kokması herhalde tek iyi yönü çünkü saçım normal yapılı ve orta uzunlukta olmasına rağmen ama nedense bu şampuan hiç temiz hissettirmedi.

yani köpürüyor ama temizlemiyor ertesi gün saçım sanki hiç yıkamamışım gibi

doğru düzgün bitiremedim bile dibinde kaldı otacıya geçince

25 haziran 2022 17:10 25 haziran 2022 17:15

2757. mayıs-haziran 22 bitenler

-pureline yasemin&sarı kantaron duş jeli: kokusu ve temizlemesi gayet güzel indirimde buldukça alıyorum. ancak sanırım ülkemizden çekiliyor artık bulamıyorum.

-love beauty and planet argan yağı&lavanta şampuan: favorim hindistancevizli olanı markanın genel olarak şpampuanlarını beğendiğim için bulduğum çeşidini almıştım. bu marka da ülkemizden kesin olarak çekildi.

-dove go fresh fresh touch salatalık özlü sabun: duşta sabun+duş jeli kullanmayı seviyorum. temizlemesi ve kurutmaması açısından güzel bir sabun.

-bee beauty organik setifikalı köpük temizleyici: duşta ortak kullandığımız basit ve güzel içerikli nazik bir temizleyici. yoğun makyaj çıkarmak için yeterli olmayacaktır. indirimde tekrar alınabilir.

-dove eventone deodorant: genel olarak dove deodorantları beğeniyorum. koltuk altı kararması için net bir etki yarattığını söyleyemem. koruyuculuğu ve kokusu benim için yeterliydi.

-paradontax beyazlatıcı etkili diş macunu: diş hekimimin önerisiyle kullanıyorum gözle görülür bir beyazlama farkı göremedim. ama diş eti hassasiyeti olanlar için güzel bir seçenek.,

-missha aqua sun gel : hakkında zaten detaylı bir girdi yazdım. açıkçası çok beğendim gözüm kapalı önereceğim ve kullanacağım bir güneş koruyucu.

-isana lift triple göz kremi: göz çevremi çok güzel nemlendirdi. indirimde tekrar tekrar alırım.

-maybelline classic volume express maskara: lise zamanlarımdan beri kullanırım ve en sevdiğim maskaralardan biri. şaka gibi ama en son 13 tlye aldığımı hatırlıyorum. görece markanın diğer maskaralarına göre fiyat olarak yine daha uygun. kıl fırça maskara sevenler şans verebilir.

-loreal true match kapatıcı: hakkında detaylı girdi yazmıştım çok önceleri. şuan f/p olarak alınacak bir ürün değil. uygun fiyatlı ve daha iyi bir çok kapatıcı var.

-zara gold parfüm: kaç yıldır elimdeydi bilmiyorum. sırf bitsin de atayım diye kullandım.

ilgili medya:
    25 haziran 2022 16:06

2756. 1-(link: https://www.rebul.com/rebul-green-tea-kolonya-270-ml rebul yeşil çaylı kolonya): çok seviyorum kendisini. iş yerimde masamda hep durur. ama hem fiyat olarak çok daha uygun olması hem de kokularının çok yakın olması sebebiyle rebul'un bime yaptığı kolonyalardan devam edeceğim.

2-(link: https://www.sephora.com.tr/p/waterproof-mini-better-than-sex-maskara-P2947011.html too faced better than sex waterproof): severek kullandım. bende küçük boyu vardı. elimde bir tane daha var. daha çok hacim veriyor bence. kesinlikle çok güzel bir ürün, asla düşürmüyor, dökülme yapmıyor kirpiklerde. ama büyük boyunu almam çünkü ben kirpiklerde uzunlaştırma etkisini daha çok seviyorum.

3-(link: https://www.yvesrocher.com.tr/sac/ihtiyaca-gore/parlaklik-veren/parlaklik-veren-sac-sirkesi-400-ml/p/70495 yves rocher saç sirkesi): kendi başlığına da yazmıştım, ben saçlarımı yıkadıktan sonra saç sirkesini saçıma sürüp duruluyorum. her banyoda yapıyorum bunu. saçlarımı parlatıyor ve taranmasına, açılmasına yardımcı oluyor. açıkçası gayet sevdiğim bir ürün oldu ama merakıma yenik düşüp eyüp sabri tuncer'in saç sirkesini deneyeceğim bu seferlik.

4-(link: https://www.rossmann.com.tr/isana-tiras-kopugu-hassas-cilt-aloe-vera-icerikli-150-ml-p-sr12061382 ısana aloe veralı traş köpüğü): f/p ürünü. jilet kullananlar bir baksınlar derim.

5-(link: https://www.gratis.com/xo-chance-vucut-spreyi-150-ml/urun/10574451 xo chance vücut spreyi): no no no. asla yaklaşmam bir daha. bir kere üstünüze sıkıyorsunuz ve 5 dk sonra alkol kokmaya başlıyorsunuz. bir de kendisi arabama döküldü, şişenin yarısı döküldü bu arada, o alkol kokkusunu ne yaparsam yapayım çıkartamadım arabadan. aman aman uzak durun.

6-(link: https://www.zara.com/tr/tr/deep-garden-100-ml-p20120459.html zara parfüm deep garden): vücut spreyi olarak güzel. parfüm olarak no. fiyatı uygun. fena değil yani, alınabilir.

7-(link: https://www.gratis.com/gliss-serum-deep-repair-sampuan-360-ml/urun/10025211?sku=10025211&k=&gclid=Cj0KCQjwhqaVBhCxARIsAHK1tiM4t0URhJi88Lj10v-Y7BGSR9i5XclvO2jMJo8Qj4wjLETfS58_mzEaAulCEALw_wcB&gclsrc=aw.ds gliss deep repair şampuan ): sülfatsız şampuanlar saçıma kepek yaptığı için gratis'te elime ilk gelen şampuanı almıştım. kendisinden çok bir beklentim yoktu yani. kepeğim gitti mi gitti, benim için görevini tamamladı. almışken kullanıp bitirdim tabi ki(gizlinot: malum ekonomik kriz)

8-(link: https://www.rossmann.com.tr/show-by-pastel-kas-ve-kirpik-maskara-9-ml-p-st20010542?gclid=Cj0KCQjwhqaVBhCxARIsAHK1tiPKD8VwBXLxmuek5RBcSdqsWEVEkE_VseZOviYzTXLLIStls3PAUdUaAgz0EALw_wcB pastel show by pastel kaş jeli): favori ürünüm. her zaman yedeği bulunur.

9-(link: https://www.sephora.com.tr/p/chubby-stick-nemlendi%CC%87ri%CC%87ci%CC%87li-dudak-parlaticisi-heaping-hazelnut---09-P505005.html clinique chubby stick heaping hazelnut): çok güzeldi. duruşu, sürüm kolaylığı, rengi mükemmeldi. kalıcılığı kötüydü tabi ama öyle bir beklentim de yoktu zaten. tam bir günlük rujdu yani. yaza uygun başka bir rengini alacağım bu sefer.

10-(link: https://www.gratis.com/organic-shop-argan-amla-sac-maskesi-250-ml/urun/10153190 organic shop argan&amla saç maskesi): baya berektli bir ürün. kötü müydü hayır değildi. haftada bir uyguladım ben. çok gerekli miydi peki hayır değildi. saçımı açmada kolaylık sağlasa da vov bir etkisi yoktu.

16 haziran 2022 08:50

2755. (bkz: bee beauty argan yağı): zamlardan sonra en uygun yağ olduğu için buna geçiş yaptım. olumsuz bir özelliğini görmedim.

(bkz: dermokil kil, avokado ve e vitaminli saç maskesi): uygun fiyatlı ve yumuşatan bir maske. şimdi başka bir çeşidini kullanıyorum, bittikçe alacağım bir maske.

(bkz: l'oreal paris elseve dream long onarıcı saç bakım kremi): kokusuna bayılıyorum ve şimdiye kadar kullandığım, karışıklıkları en iyi açan saç kremi.

(bkz: john frieda frizz ease bukle belirginleştirici saç bakım kremi): saçlarımın dalgaları her tarafta farklı farklı, bu konuda beklediğim etkiyi yaratmadı. kokusunu da hiç sevmedim.

(bkz: biorlx aloe vera lip balm): rujun altına kullanmak için elverişli bir nemlendirici. olumsuz bir yanını gözlemlemedim, kokusu da çok güzeldi.

(bkz: la roche posay effaclar duo +): elimde üç tane deneme boyu vardı. ankara'da bir türlü nemlendiremediğim cildimi nemlendirip yatıştırdı, burnumdaki kuruluğu giderdi. ne yazık ki fiyatından dolayı satın alamayacağım.

angie vücut peelingi: kullandığım ilk vücut peelingi olduğu için etkisini tam olarak gözlemleyemedim.

clarie's oje: gümüş rengi çok eski bir ojeydi, eşya boyamak için kullandım.

3 haziran 2022 16:18

2754. mayıs ayı -ürün yorumları linkte-:

(link: https://www.suslusozluk.com/naturalive-doğal-diş-macunu?i=1170490 Naturalive Doğal Diş Macunu)

(link: https://www.suslusozluk.com/palmolive-body-butter-çikolata-tutkusu-duş-jeli?i=983231 Palmolive body butter çikolata tutkusu duş jeli)

(link: https://www.suslusozluk.com/yeşilmarka-doğal-deodorant-gül?i=1262373 Yeşilmarka doğal deodorant - gül)

2 haziran 2022 10:34

2753. Dior nude tan tie dye limited koleksiyonundan 01 pink sunrise allik. Google'da aratinca koleksiyonun 2015'te ciktigini gordum, sanirim ben 2016'da almistim. Bu bile makyaj malzemelerinin ne kadar uzun sure kullanildigini gosteriyor aslinda.

20 mayıs 2022 18:40

2752. heimish all clean balm: sevmedim. yüz makyajı çıkarmada başarılı ancak göz makyajında sınıfta kaldı, zaten neredeyse 3 senede bitirdim diyebilirim linç yemeyeceksem. lens kullananlar için de uygun bir seçenek değil. sephora cleansing balm bile bu üründen daha iyi göz makyajı çıkarıyor bence.

20 mayıs 2022 14:43