1-(link: https://www.rebul.com/rebul-green-tea-kolonya-270-ml rebul yeşil çaylı kolonya): çok seviyorum kendisini. iş yerimde masamda hep durur. ama hem fiyat olarak çok daha uygun olması hem de kokularının çok yakın olması sebebiyle rebul'un bime yaptığı kolonyalardan devam edeceğim.
2-(link: https://www.sephora.com.tr/p/waterproof-mini-better-than-sex-maskara-P2947011.html too faced better than sex waterproof): severek kullandım. bende küçük boyu vardı. elimde bir tane daha var. daha çok hacim veriyor bence. kesinlikle çok güzel bir ürün, asla düşürmüyor, dökülme yapmıyor kirpiklerde. ama büyük boyunu almam çünkü ben kirpiklerde uzunlaştırma etkisini daha çok seviyorum.
3-(link: https://www.yvesrocher.com.tr/sac/ihtiyaca-gore/parlaklik-veren/parlaklik-veren-sac-sirkesi-400-ml/p/70495 yves rocher saç sirkesi): kendi başlığına da yazmıştım, ben saçlarımı yıkadıktan sonra saç sirkesini saçıma sürüp duruluyorum. her banyoda yapıyorum bunu. saçlarımı parlatıyor ve taranmasına, açılmasına yardımcı oluyor. açıkçası gayet sevdiğim bir ürün oldu ama merakıma yenik düşüp eyüp sabri tuncer'in saç sirkesini deneyeceğim bu seferlik.
4-(link: https://www.rossmann.com.tr/isana-tiras-kopugu-hassas-cilt-aloe-vera-icerikli-150-ml-p-sr12061382 ısana aloe veralı traş köpüğü): f/p ürünü. jilet kullananlar bir baksınlar derim.
5-(link: https://www.gratis.com/xo-chance-vucut-spreyi-150-ml/urun/10574451 xo chance vücut spreyi): no no no. asla yaklaşmam bir daha. bir kere üstünüze sıkıyorsunuz ve 5 dk sonra alkol kokmaya başlıyorsunuz. bir de kendisi arabama döküldü, şişenin yarısı döküldü bu arada, o alkol kokkusunu ne yaparsam yapayım çıkartamadım arabadan. aman aman uzak durun.
6-(link: https://www.zara.com/tr/tr/deep-garden-100-ml-p20120459.html zara parfüm deep garden): vücut spreyi olarak güzel. parfüm olarak no. fiyatı uygun. fena değil yani, alınabilir.
7-(link: https://www.gratis.com/gliss-serum-deep-repair-sampuan-360-ml/urun/10025211?sku=10025211&k=&gclid=Cj0KCQjwhqaVBhCxARIsAHK1tiM4t0URhJi88Lj10v-Y7BGSR9i5XclvO2jMJo8Qj4wjLETfS58_mzEaAulCEALw_wcB&gclsrc=aw.ds gliss deep repair şampuan ): sülfatsız şampuanlar saçıma kepek yaptığı için gratis'te elime ilk gelen şampuanı almıştım. kendisinden çok bir beklentim yoktu yani. kepeğim gitti mi gitti, benim için görevini tamamladı. almışken kullanıp bitirdim tabi ki(gizlinot: malum ekonomik kriz)
8-(link: https://www.rossmann.com.tr/show-by-pastel-kas-ve-kirpik-maskara-9-ml-p-st20010542?gclid=Cj0KCQjwhqaVBhCxARIsAHK1tiPKD8VwBXLxmuek5RBcSdqsWEVEkE_VseZOviYzTXLLIStls3PAUdUaAgz0EALw_wcB pastel show by pastel kaş jeli): favori ürünüm. her zaman yedeği bulunur.
9-(link: https://www.sephora.com.tr/p/chubby-stick-nemlendi%CC%87ri%CC%87ci%CC%87li-dudak-parlaticisi-heaping-hazelnut---09-P505005.html clinique chubby stick heaping hazelnut): çok güzeldi. duruşu, sürüm kolaylığı, rengi mükemmeldi. kalıcılığı kötüydü tabi ama öyle bir beklentim de yoktu zaten. tam bir günlük rujdu yani. yaza uygun başka bir rengini alacağım bu sefer.
10-(link: https://www.gratis.com/organic-shop-argan-amla-sac-maskesi-250-ml/urun/10153190 organic shop argan&amla saç maskesi): baya berektli bir ürün. kötü müydü hayır değildi. haftada bir uyguladım ben. çok gerekli miydi peki hayır değildi. saçımı açmada kolaylık sağlasa da vov bir etkisi yoktu.