Kasım bitenleri:
Essence true me lipliner
Nivea yüz yıkama jeli
L'Oréal gloss 50 feathery fleur
Burberry goddes deneme boy parfüm
Aveeno intense el kremi
Uni baby bebek kolonyası
Burberry her küçük boy parfüm
Lush sticky dates sugar scrub
Kasım bitenler;
1. Klairs Rich moist Soothing tencel Sheet mask: bu tek kullanımlık bir maske yani deneyim/tecrübe çok olmadı ama duştan sonra kullandım verdiği nemlilik hoşuma gitti. İndirim vs denk gelirse almak isterim.
2. Blistex Med plus lipbalm: yıllarca kullandığım bir ürün. Dudaklarım çok kuru. Birkaç stok var indirim olursa alabileceğim ürünlerden biridir
3. 3. Beaulis Kahverengi eyeliner: yani bu ürünün bir stoğu daha var jelatinli ve açmadım bunu da çok az kullandım unutulmuş bir ürün olsa gerek. Kurumamış ama sulu ve renk vermiyor. Öncesinde bu sorunu yaşamadım uygun fiyatlıydı en son aktif kullanıp bitirenler için fp ürünü
4. Kiko Everlasting Lipliner 420: bu ürünü kör atışla almıştım geçen yıl mı daha mı eski hatırlamasam da rengi güzel dudak kombosu için uygun sürümü yumuşasacık bir üründü… ama kapağını kaybetmişim bu üründe kurumuş. Uğraştım denedim ama içinde kalan kısım taşlaşmış. Benden kaynaklı olduğu için ses edemiyorum ama denk gelirse alırım
5. Maybelline Lash Sensitional : hayatımda hiç maskara bitiremedim açtığım süre üzerinden 6 ayı geçtiğini varsayarak vedalaşıyorum. Güzel bir ürün birkaç stoklu maskaram mevcut indirimde denk gelirse alabilirim
elensilia göz kremi.
yani çok da bir olayı yok ya.
lancaster güneş kremi: normalde kesin tam olarak bitirmek için keserim ambalajı fakat bu o kadar akışkan bişeydi ki ihtiyaç duymadım. dibini sıyırdım bitirdim.hakkındaki düşüncelerim için tık (link: https://www.suslusozluk.com/lancaster-sun-sensitive-oil-free-milky-fluid?i=1360143 )
yves rocher monoi de tahiti yağ: ilgili girdi şurda (link: https://www.suslusozluk.com/yves-rocher-monoi-de-tahiti-yağ?i=1360142 )
23 kasım 11:52
23 kasım 11:53
elseve saç güzelleştirici kuru ve sert saclar icin olani asla bi daha almam kalin telli gur ve kabarik saclarim var. iyi veya kotu bir etkisi olmadi bitsin diye kullaniyorum.
flormar stay perfect kapatici bittikce alinir ince yapılı olmasına ragmen kapaticiligi yuksek ayrica icindeki urun miktari oldukca fazla.
beaulis dudak yagi bir ara cok populer olan asla almam paketlemesi cok kotu sürekli her yere akitip bulasiyor.
maybelline eraser kapatıcı 00 rengi.
öncelikle bu rengi benim tenim için çok az açık kaldı ama göz altıma uygulamak için gayet iyiydi. bronzlaşmadığım sürece açık durmadı. aydınlık görüntü verdi. günlük kullanım için kapatıcılığını ve kalıcılığını sevdim ben. göz altı için ne kadar uygun olsa da yüzümün başka neresine değse sivilce yaptı. şu an bir tane daha var elimde onu da bitirdikten sonra başka kapatıcılara şans veririm diye düşünüyorum.
Isana Vücut Panthenol ve Gliserin içerikli Vücut Losyonu, kuru ve hassas cildm için yaz için nemlendirmesi iyiydi fakat havaların soğumaya başlamasıyla yetersiz kaldı
Elimdeki her şeyle top yekün girdiğim project pan yüzünden az kalanlara odaklanıp oldukça fazla ürün bitirdim bu ay.
Dove coconut & pink jasmine deodorant
Glysomed el kremi
Maybelline lifter gloss topaz
Absolute New York cheeky bloom
Nyx brow glue
Innisfree green tea yüz yıkama jeli
oscar de la renta jasmine parfüm
L'Oréal telescopic maskara
Flormar sheer up 018 ruj
Burberry hero deneme boy parfüm
Missha kahverengi eyeliner
Ocak 2022den beri kullandığım vaseline lip therapy nihayet dün bitti. :)
Eylül bitenler ;
Yazın tatil sebebiyle yanıma aldığım ürünlerin bir kısmını bitirip / unutup orda çöpe atmak zorunda kaldım bu sebeple dönüşte
Kalanları yorumlayabiliyorum.
1. Simple : Micellar Water : yani bu ürün o kadar eski ki şuan bu marka satışta mı o kadar fikrim yok. Stok durumunu abarttığım dönemden aldığım bir ürün. İşin garibi bir sıkıntı yaşamadım. Elimde bolca başka marka var bu ürünü ise almam :)
2. Bioderma Sensibio Defensive Serum : bu biraz bana hayal kırıklığı yaratan bir serum oldu. Fiyatı görece pahalı. Benim cildim kuru hassas hatta karma. Yani sıkıntılı ve her ürünle anlaşamayan cildim var. Kızarıklık sıkıntım çok fazla yüzümü yatıştırması vaadiyle almıştım çok bir etki görmedim. İçindeki aparatta bir süre sonra bozuldu.
3.Ogx Keratin Oil Şampuan : stoktaki ürünlerden bir diğeri yani beklentim çok yüksek olmadığı için varlığı yokluğu pek fark yaratmadı yağ gibi yapışkan şampuanları sevmiyorum. Bu üründen başka elimde yok o sebeple elim tekrar bunu satın almaya gitmez