Derma factory matrixyl %15.
Beklentim cildimi sıkılaştırması. Bizim ailenin kadınları yağlı ciltli ve yanaklı olduğu için ileride oluşacak sarkmalara önlem almak istiyorum. Bu konuda kesin işe yarıyor dediğiniz bir ürün varsa mesaj kutuma beklerim.
* Hourglass ambient powder dim light mini boy (nars light reflecting translucent pudraya kıyasla daha doğal bitişli buldum)
* Estee lauder sumptuous volume maskara, mini göz kremi ve temizleyici setli kutu (maskara maalesef göz altlarına akıyor, göz kreminin dokusu baya güzel, makyaj temizleyiciyi henüz kullanmadım)
* tarte creaseless concealer (işte bu harika bir kapatıcı. Sanırım hayatımın kapatıcısı diyeceğim şey budur. Hafif yapışkan hissiyatlı, yoğun, inanılmaz iyi kapatıyor ve kapatıcılığına kıyasla neredeyse ciltte yok gibi. Uzun zamandır ilk defa makyajla lekelerim yok oldu)
* sephora seyahat boy makyaj fırçası ve kirpik kıvırıcı. Bunları tamamen üşengeçlikten aldım. Çalışanlardan high end marka fırça sorup oradan oraya 5 dk gezip "kalmamış elimizde, online'da da yokmuş" demesini izlemek istemediğim için var olanı standdan aldım geçtim. Çalışanlarla muhattap olacağıma 🙄
Mac indiriminden sadece cool spice lipliner
Genel kasım indirimlerinden ise lancome maskaralar hepsiburada da tek fiyat 850 tlye inmişti. Geç gördüğüm için tam istediğimi alamadım ama kahverengi maskara denemek istediğim için tek kahverengi kalan hypnose maskaa brun rengini aldım. Maskara güzel ama kahverengisi tam bir hayal kırıklığı. Asla kahve değil bu. Bildiğin gri filan diyebilirim en fazla. Gözde de hiç fark etmiyor. Kahverengi maskara açığı devam ediyor yani...
Gratisten de renkli kozmetik namına lykd yeni çıkan mor bir koleksiyonundan lipglossunu bir influencerdan görüp aldım ve çok beğendim. Gloss saydam bir siyah, hafif bir siyah blur katıyor altındaki ürüne. Yapıs çok yumuşak bayıldım, asla yapış yapış değil. Artık lykd glosslara bakacağım yapıları bu kadar güzelse kesinlikle alınır.
hepsiburadadan influencer indirim koduyla:
panorama maskara + süpriz hediye ve nyx buttermelt allık ve mini jel göz kalemi hediyesi paketlerini toplamda 635 tl civarı bir fiyata aldım.
maskara watsons rossman gibi yerlerde indirimli 650 civarıydı o yüzden baya indirimli denk geldi.
Clinique blush nude pop
Clinique blush heather pop
Mac greige lip liner
Allıklarda uzun zamandır gözüm vardı bugün yarın derken indirim döneminde denk gelince dayanamayıp aldım
Clinique Black Honey ruj
Clinique Black Honey gloss
Clinique Black honey lip oil
Clinique nude honey ruj
evet... asik oldugum bir seri. Guncel butun ruj koleksiyonum bu seriden ibaret diyebiliriz (bir de 3 adet mac rujum daha var)
olive altton sorunsali maalesef... kendine yakisan tonu zar zor bulduktan sonra yeniliklere kapali hale geliyorsun.
sephora indiriminden
mega mix palet warm tonunu aldım. renkleri hep benim kullandığım renkler güzel duruyor pigmentasyonu da beğendim.
gratisten
lykd 104 dusty rose dudak kalemi
ekilipsten kirpik kıvırıcı ( missha almıştım benim kirpiğimi hiç kıvırmadı)
eyüp sabri tuncer çanta boy japon kiraz çiçeği kolonya
2 adet kasa arkasından pamuk (50 tlye denk geldi)
yine kasa arkasından emotion detox floral deodarant (200 ml 120 tl)
Kasım indirimlerinden
- lancome idole tint eye blusher liquid far 09 strawberry latte ( lancome'un tint şeklinde likit farlarını uzun zamandır kullanıyorum çok başarılı bir seri. saatlerce yerinden oynamıyorlar göz kapağında birikme yapmıyorlar.)
- mac maximal sleek satin ruj sitting pretty
- mac lustreglass sheer shine ruj lady bug
- mac 217s blending far fırçası ( çok memnunum yedekledim.)
- estee lauder futurist soft touch brightening skincealer kapatıci 1c ( ikinci alışım kuru göz çevresi için en güzel kapatıcılardan biri nemli bir yapısı var kurutmuyor ve çizgilere minimum doluyor.)
bitirdikce bir seyler almanin mutlulugunu yasiyorum bir kac aydir.
ilki kosasin cloud set pudrasi, bendeki en acik rengi. Daha once Charlotte Tilburynin pudrasinin mini versiyonunun en acik rengini kullandim ve bitirdim. Tam boyunun fiyati cok yuksek oldugundan bir de buna sans vermek istedim. cok memnunum su an. (Sephoradan 37 Euroya aldim)
Charlotte tilburyden oyster pearl krem farimi yeniledim. Bitirdigim ilk krem kendisi. mukemmel bir acik bronz. Asla kurumuyor (2.5 sene once almistim), dagitmasi cok kolay. Surekli elimin gittigi bir far kendisi. (Douglasta indirimle 27 euroydu)
Bircok drugstore maskara denedim bir senedir. Ve ilginc bir sekilde hicbirinden memnun kalmadim nerdeyse. Panorama maskara bende hem akti hem de kirpiklerimi uzatmadi. Colossal maskara cok guzel kirpiklerimi uzatti tubing maskara oldugu icin ama yine gozaltlarima akti. rival de loopun maskarasini gunluk severek kullandim ama cok hizli kurudu. bu yuzden sadik yarim lancome monsieur big'e geri dondum. (Douglasta indirimle 25 euroya dustu)
Nars soft matte kapatici. Vanilla rengini cok severek kullaniyorum 2 senedir. Fakat bir tik koyusuna ihtiyac duyuyordum hem cildim hem de gozaltlarim icin zaman zaman, yine douglastan aldigim urunler biri de buydu. (O da indirimle 24 euroya dusmustu)
maybelline'in nude glow farini aldim amazondan (4.5 euroydu), yani o kadar guzel bir renk ki. mac in expensive pinki ile all that glittersini karistirmislar, ortaya bu cikmis cok sevdim.
yine amazondan fweenin blurring potlarindan faded rengini aldim, acik bir gul kurusu diyebiliriz. guzel ama allik olarak ciltte makyaji oynatiyor ve cok da kalici degil bir daha almam.
ve son olarak da charlotte tilburynin pillow talkini bitirince canim lisa eldridge'in kisisellestirebildiginiz rujlarindan aldim , iki rengine de bayildim. hem rujun kutusunu aldim, lisa rengiyle pillow talk gibi herkese yakisan bir pembe. refillable ruj olarak da audrey rengini aldim, carta kacmayan cok guzel bir coral pembe. nasil yapiyor bilmiyorum ama mukemmel renkler yaratiyor lisa eldridge, rujlarinin renklerini ve yapilarini cok seviyorum. ustelik isminizin bas harfleriyle kisisellestirebileceginiz, tekrar kullanilabilir ruj kutusuna da bayildim. ( bunlar da toplam 88.5 euro tuttu)
Cosmogenesis Labs Acne Önleyici Kurutucu Losyon : aşırı sivilcelendim maalesef. bu tarz lokal kurutucular bana iyi geliyor daha önce luv it'inkini deneyip memnun kalmıştım. bunun yorumları daha iyi olduğu için bunu aldım.
Bioderma Cicabio Hasarlı Ciltler Için Onarıcı Temizleme Balmı : normalde pembe bioderma kullanıyorum bitmek üzereydi. fiyatı uygun diye buna şans vermek istedim şimdilik beğendim ama elbette onarıcı özelliğini göremedim henüz