Doğum günümdü indirimlerdi derken fazlaca aldım sanırım.
Mac glow play blush so natural rengi. Bunu ikinci el adım. Üstelik yanlışlıkla farklı renk geldi ve esas aradığım istediğim renk buydu zaten. Şanslı insan olduğumu bi kere daha anladım. 73 tl oldu kargo vs.
Gratisten yoskine asayake pure krem makyaj temizleyiciyi aldım. 36 tl. Pratik olduğunu düşünüyorum. Çift aşamalı temizlik istemediğim zamanlar için.
Watsonstan indirimlere ek 100 liraya 30 ve 75 liraya 25 indirimlerle alışveriş yaptım.
Color tattoo creme de nude 17.83
Prep peptaronic kağıt maske 3.57
Maybelline sky high maskara38.68
Diadermine cooling maske (bunu daha önce de severek kullandım. Buzdolabında tutunca güzel oluyor) 4.75
Revolution eye bright concealer süngerli olan 40.33
Yves rocher
Hydra vegetal göz kremi
Pure algue jel makyaj temizleyici
İkisini 99 liraya aldım. Hediye olarak edülis deodorant verdiler. Üç adet de sample ürün verdiler. Şampuan, durulanmayan saç bakım kremi, nemlendirici. Nemlendirici ve saç kremini deneyip sevdim. Online kampanyam bitmeden alabilirim belki.
Gelelim esas vurgun rossmanna
İsana wasser sprey (sadece su ama üçüncü alışım spreyi çok iyi hyaluronik serum öncesi kullanıyorum) 12.5
İsana med hydro nemlendirici (ne zamandır indirime girmesini bekliyorum inşallah severim) 24.50
İsana niacinamide serum %5lik (niacinamide ürünlerine bi şans daha vermeye karar verdim) 39.95
İsana aktiv serum hyaluron (üçüncü şişem ıslak cilde uygulayınca çok etkili haftada 1-2 defa kullanıyorum) 39.50
İsana glikolik peeling %6 aha (fiyatı çok uygun olunca denemek istedim) 26.90
Maybelline color tattoo front runner (bununla birlikte 5 adet oldular yapısı güzel gibi) 29.50
Rival de loop bright side lip cheek tint 01 (rengi müthiş diğer rengine de bakabilirim o daha pembeydi) 24.90
Bunca şeye rağmen hala alasım var kendimi tebrik ediyorum.