yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (147)
    • medya (7)

    147. 5-7 cm arası olanı hayat kurtarır. En sık giydiklerim 5 cm tüvit siyah sivri burunlu ayakkabılarım. Seke seke geziyorum onları giyince, ne ayak ağrısı var ne topuklu giymişsin eziyeti.

    18 eylül 03:08

    146. bazı giysiler için zaruri ayakkabı türüdür benim gözümde. herkes rahat edemeyebilir normaldir ama giyilmeyecekse giysiyi de ona göre seçmek lazım. bizim işyerinde bir kız var giydiği kalem elbisenin altına bile çakma balenciaga tarzı spor ayakkabılar giyiyor veya böyle siyah külotlu çorap üstüne beyaz spor ayakkabı giyiyor. yapmayın lütfen. 

    17 eylül 20:41

    145. kadınların çektikleri acılara dayanıklıkları hep takdir edilir; regle göğüs germe acısı, doğum acısı, korse, sutyen acısı vs. günlük olarak topuklu ayakkabı giyenlere karşı da böyle bir içten içe gıpta ve takdir olması hep tuhafıma gitmiştir. yani neden erkekler üniforma gibi her yere aynı şekilde gidebilir ve yüzde seksen ihtimalle şık olabilirken bizde daima bir feminen olma baskısı var ve bu baskı neden hep ucundan kıyısından acıyla çakışıyor? gözümde hep gereksiz bir külfet anlamı taşır topuklu ayakkabı. şüphesiz ki aksesuar meraklısı bir kadın olarak benim de aklımı çelen modelleri vardır ama canımı çok yakmasına rağmen sırf louboutin(gizlinot: evet, yazılışını google'dan kontrol ettim. umarım sizce bir sorun yoktur.) diye bir topuklu ayakkabıyı marifetmiş gibi giyecek değilim örneğin. umarım sağlığımızın kadınlık baskısından önce geldiği günleri de görürüz.

    edit: bazı ufak imla düzeltmeleri

    17 eylül 19:15 18 eylül 10:02


    144. yerine göre giyinmek gerektiğini düşünen insanlardanım özel günlerde veya iş hayatında gayet şık oluyor fakat günlük hayatta kullanmak biraz self-torture geliyor

    14 eylül 17:01

    143. günlük hayatınıza entegre etmemelisiniz kızlar. bundan 20 30 sene sonra ciddi omurgasal sıkıntılar yaşarsınız.

    14 eylül 16:43

    142. kesinlikle gunluk hayatta giyilmemesi gereken bir ayakkabi. Sadece ozel gunlerde iki saat giyilebilir o kadar.

    yoksa basparmak kemik cikintisi, bel fitigi ve durus bozuklugu ile ugrasirsiniz ileri yaslarda.

    14 eylül 12:58

    141. dolgu topuk bile giyemeyen ben o esnada

    13 eylül 17:46


    140. ay benim bağımlılık ya

    13 eylül 17:20

    139. jabotter öneririim

    13 eylül 16:52

    138. ilk giydiğimde gerçekten büyüdüğümü düşünürdüm. artık normalleşti bi şakası kalmadı.

    13 eylül 15:38