içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (2)
    • oylar (1)
    • medya (2)

1. bugüne kadar kullandığım en iyi kaş sabitleyici jel. renksiz(şeffaf) bir ürün, çift taraflı maskarasıyla kaşınıza doğru şekli vermenizi sağlıyor. makyaj sonrası ben yüzümü yıkayana kadar kaşlarım yerinden gram oynamasın istiyorum diyorsanız düşünmeden alın, parasını kuruşu kuruşuna hakediyor.

ilgili medya:
    20 mayıs 2024 15:11

2. Kaşlarım gür, uzun(gizlinot: yavaş yavaş dökülmeye başladı ama) ve sert.Bu markanın clear gel'inden yıllardır memnunum(gizlinot: 8 yıldan fazla oldu). ancak bu üründen o kadar memnun kalmadım. sebebine gelecek olursam fırçanın iki yüzü var. kullanım önerisi ilk kullanımda fırçanın uzun kıllı tarafının kullanılması, ikinci adımda ise kısa kılların olduğu kısmın kullanılması. İkinci adımda ne kada fırçayı sıyırsam da mutlaka fazla ürün veya beyazlık kalıyor bende. artı yönünden bahsetmek gerekir ise şüphesiz clear gel'e göre tutuşu daha başarılı, hakikaten siz silene kadar oynamıyor. bu nedenle hızlı şekilde ve düzgün şekilde ilk seferde ürünü kullanmalısınız. burada önerim önce temiz bir fırça ile kaşınızı istediğiniz şekle getirmeniz akabinde ürünü kullanmanız olacaktır. kaş dökmüyor ve egzamayı tetiklemiyor. ama bahsettiğim sebepten kullanımını biraz konforsuz buluyorum.

25 temmuz 00:56