146. Bende 200 ml olan şişesi var, nedenini anlayamadığım bir şekilde ambalajına bayılıyorum. Yaklaşık %35-40'ını kullandım, ancak yanlış şekilde.
Cildim normal/karma. Bir ay kullandım. Üç hafta boyunca yalnızca geceleri bol bol sürüyordum tonik ve serum üzerine. Son haftada ise banyoya koydum bunu, asıl nemlendiricim de -cream co pembe- odamdaydı. Banyoda yüzümü yıkadıktan sonra sürmek epey pratik geldiği için -ve yüzümü dinlendirmek için serum ve toniği de bıraktığım bir arada- yalnızca bunu kullandım gece gündüz ve evet... Yüzüm sivilce doldu. Tertemiz yapmıştım yüzümü abur cuburu bırakıp güneş kremini rutinimde sağlamlaştırarak, rutinimdeki her şeyle cildim iyi anlaşıyordu ancak malesef sivilce çıkardıktan sonra bıraktım kremi. Şimdi geçirmeye çalışıyorum ama gerçekten geçmiyorlar da, baya bir beklemem gerekecek izlerinden tamamen kurtulmak için. Şu an sadece temizle-nemlendir-güneşten koru politikası uyguluyorum. Umarım işe yarar.
Kışın tekrar denemeyi düşünüyorum ama biraz tereddütlüyüm yine de. Kullanacaksanız dikkatli kullanmakta yarar var.