büyük bir hevesle aldığım, ama kullandıkça hayalkırıklığından hayalkırıklığına sürüklendiğim ürün.
oldukça yağlı ve sorunlu bir cildim var, kendisinden cildimi bebek poposu kıvamına getirmesini beklemiyordum elbette lakin sıradan bir kil maskesinden hiçbir farkını göremedim kendisinin. genel olarak cildime kattığı hiçbir olumlu etki olmadı.
sivilceler üzerinde lokal olarak cok etkili olmasiyla meshur olan bu maskemiz ne halihazirda çıkmış olan sivilcelerimi yok etti(bunu beklemiyordum da zaten) ne de çıkmak üzere olan sivilcelerimi engelledi.(fail)
özetle, gozenekleri temizleme konusunda başarılı bulsam da parasını hicccc haketmedigini düşünüyorum.oldukça pahali ve bulunmasi zor bir ürün, ben sadece narecza.com'da bulabilmistim 3 ay kadar önce, keske bulamasaymisim diyorum.
çok severek kullandım. hatta ilk kavanozu bir spa'da unutunca (ne kadar seviyorsam oraya bile götürmüşüm) mekanı arayıp darladım ama sonuç alamadım tabi. hemen ertesi gün ikinci kavanozu aldım. tek kullanımlık cicili bicili paketteki maskeler bende kızarıklık ve hassasiyet yaratırken bu maskede hiçbir sorun yaşamadım. cildimi çok güzel arındırdı, berraklaştırdı. şimdi onda bir fiyatına bende yine benzer etkileri gösteren (gbkz: himalaya herbals arındırıcı neem özlü maske) kullandığım için yenisini almadım ama her zaman favorilerim listesinde.
22 eylül 2017 10:46
22 eylül 2017 10:46
kullanırken de çok memnundum ama asıl kıymetini farklı markaların kil maskesini denerken anladım. Kullandığım dönemde gözeneklerim küçüldü, cildimdeki fazla yağı çok güzel aldı, sivilcem çıktığında bölgesel kullandım orada da iyi sonuç aldım. evet biraz pahalı bir ürün ancak 1 yıla yakın kullandığımı hatırlıyorum uzun ömürlüydü. Ve bence en önemlisi ilk kullanımla son kullanım arası performans farkı hiç yoktu.
T bölgem yağlıdır, yüzümün geri kalanında kurutma yapmadı ya da hassasiyet yaratmadı.
Kısacası karma ve yağlı citlerin denediklerinde memnun kalacakları bir kil maskesidir.
(bkz: ddf sulfur therapeutic mask )
Ddf maskeyi ikili olarak bir yıl önce kozmodiden almış olmam lazım. İkili fiyatı 120 tl civarı bir şeydi şuanda tam olarak hatırlamıyorum. İlk kutu bitti ikinci kutuyu yeni açtım. Ben bu maskeyi duştan sonra temizlenmiş peelingi yapılmış cildime sürüp 10-15 dakika bekletip yıkıyorum. Başta karıncalanma peelingi sert yaptığım bölgelerde hafif yansada sonradan geçiyor. Cildim yağlıya dönük karma cilt. Hangi kil içerikli maskeyi kullandıysam şimdiye kadar her yıkamadan sonra uzun bir süre yüzüm kıpkırmızı gezerdim. Bu kızarıklığı yaşamadığım tek maske budur. Cildimi kızartmaması, temizledikten sonra berraklaşmış bir cilt bırakması ve aktif sivilcem varsa sabahına küçülmüş halde uyanmam bu maskeyi vazgeçilmezim yapıyor yapmasına ama ben zamanında çok uyguna aldım şuan tek bir kutuya 200 tl verirmiyim orası biraz tartışılır.
110 liraya aldım (%50 indirim vardı). dün ilk defa kullandım.sürer sürmez cildimde bir karıncalanma başladı( ben bu hissi severim,demek ki işe yarıyor diye düşünürüm), zaten hemen de geçti . kokusu çok kötü yorumları okumuştum ama "kötü değilmiş yaa" diyerekten 10 dakika bekledim.yıkarken anladım kötü kokuyu, haşlanmış yumurta kokusu gelmeye başladı o sırada. ama hemen geçti bu koku da, çok rahatsız olmadım açıkcası.yıkadıktan sonra cildim parlak, yumuşak ve sağlıklı görünüyordu.ilk izlenim olarak maskeyi beğendim. zaman zaman akneli , siyah noktalı ve gözenekli bir cildim var; uzun vadede bu problemlerime çözüm olmasını umuyorum.bakalım, görelim...
edit: çok çok güzel bir maske, cildin parlıyor ne sürdün dediklerinde bu maskeyi yapmış oluyorum.yaptığım gün ve ertesi gün parlaklık devam ediyor sonra geçiyor. sivilcelerim tek tük çıkıyor artık,siyah noktalarım da çok azaldı.
3 ekim 2016 08:52
3 ocak 2017 11:28
2-3 aydır hafta da 1 kez kullanıyorum. Yüzüme uygulayıp 8-10dk bekletiyorum sıcak su ile ıslattığım havlu yardımıyla nazikçe ovalayarak temizliyorum. Özellikle yeni sivilce çıkıyorsa lokal olarak geceden üzerine sürüp yatıyorum sabaha kurumuş oluyor. Gözeneklerimde küçülme, siyah noktalarımda azalma gözlemledim ancak komedonlarım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim onlar için birşey değişmedi. Cildim kuruya dönük karma olmasına rağmen kurutma, pullanma yapmadı.
maskeyi aktif aknelerim için almıştım.Cildime sürdüğümde hafif yakıyor ama yanma hissi yıkamaya yakın bitiyor. daha önce başka kil maskeleride kullanmış biri olarak yüzümü yıkadıktan sonra cildim kıpkırmızı gezerken bu maskenin yakmasına rağmen yüzümü temizledikten sonra hiç bir kızarıklığa sebep olmaması en büyük artısı. Ben duşta peeling yaptıktan sonra uyguluyorum bu maskeyi ve cildimin nefes aldığını hissediyorum hafif bir sülfür kokusu var ama ben sevdiğim için rahatsız olmuyorum parfümlü kokular beni daha çok rahatsız eder genelde.akşam yüzüme maske yaptım ve kaşımın hemen altında yeni kabarmaya başlayan sivilceyi bu sabah söndürdüğünü gördüm.Düzenli kullanımda başarılı bir maske.
Yağlı ve sivilceli bir cildim olduğundan eczacımın tavsiyesi üzerine almıştım. Kokusu biraz rahatsız edici olduğundan düzenli olarak kullanamıyorum. Acaba uzun süreli kullanıp faydasını gören var mı?
Yağlı ciltler için kil maskesi. İçeriğinde diğer kil maskelerinden farklı olarak sülfür bulunmakta. Bu da akne problemi olan ciltlere iyi gelmekte. Cildin yağ salgısını azaltmayı vaad ediyor ayrıca. Haftada 1 veya 2 kere tüm yüze uygulayıp 10 dk bekletip yıkıyorsunuz. Gerçekten sivilcelere iyi geliyor. Aktif sivilceyi söndürüyor. Cildiniz matlaşıyor. Daha pürüzsüz bir hal alıyor. Bir miktar da cilt rengini açtığını gözlemledim. Lokal olarak sivilce üzerine sürüp gece boyunca bekletip sabah yıkayarak da kullanan varmış, ben o şekilde hiç denemedim. Yalnız içindeki sülfürden dolayı keskin bir koku var. Ben o kokuyu pek sevmiyorum. Kolay kolay da gitmiyor. Onun için tüm gece o kokuyu solumayı tercih etmem. 200 tl civarı bir fiyatı vardı aldığımda. Ama çok uzun süre gidiyor. Yağlı ve sivilceli ciltlere tavsiye edeceğim bir ürün.
22 mart 2016 17:38
22 mart 2016 17:40