girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (6)
    • medya (0)

1. eşim bu. evde sadece şortla gezdiği için her gün evi süpürüyorum. bir de uzandığı yerden kıllarını koparmıyor mu? çıldırıyorum.

11 ağustos 2017 10:02

2. recep ivedik 4 : bak döşüme bak döşüme :D

şaka bir yana klasik türk erkeğinin çoğunun döşü kıllı.babalarımızda gördüğümüz için antipatik bakmıyorum.

11 ağustos 2017 13:52 11 ağustos 2017 13:53

3. yazın rahatsız etmediğini iddia etmiyorlar mı bir de hiç anlam veremiyorum abi terliyorsunuz ordan tshirt falan mahvoluyor bi jiletlesen kurtulcaksın ya :(

11 ağustos 2017 18:24

4. miranda kerr gibi, seviyorum desem yalan olmaz. tabi kastettiğim cro magnon gibi değilde, normal miktarda olan erkeklerde(gizlinot: benim sevgilim)gayet hoş bence. ben dökülmelere çok rastlamıyorum. sadece bazı hususlarda ufak problemler yaşatabiliyor :d birde genel olarak kendileri bu şekilde olup, kadınların tüylerini eleştiren erkeklere sinir oluyorum. onun haricinde tüysüz erkeğe tercih ederim diyebilirim.

11 ağustos 2017 19:12 11 ağustos 2017 19:17

5. Edis beğenenlerin asla çekici bulmayacağı erkek tipi.(gizlinot: Yine yine yerlere ser beni mindere)

12 ağustos 2017 00:02

6. akasya durağındaki (link: https://www.google.com.tr/search?q=akasya+dura%C4%9F%C4%B1+fato+aney&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiKmv6Q79HVAhWEuhQKHV3nACwQ_AUICygC&biw=1366&bih=662#imgrc=MjBeUIATwVIsIM: fato aney) geliyor aklıma ne zaman bu başlığı görsem .d ben şahsen çok fazla hoşlanmam makul miktarda olabilir. çünkü (bkz: sarışın erkek severler derneği)

12 ağustos 2017 17:10 12 ağustos 2017 17:10