o gün o havadaysan, canın onu sürmek istiyorsa sürülür.
tamamen senin moduna kalmış.
kırmızı ruj, bolca rimel, bob kesim dalgası serbest bırakılmış siyah saçlar diyelim, parizyenliğimiz belli olsun.
düzgün, temiz dişler ve tene yakışacak bir kırmızı tonuyla ilk buluşmada sizi bir kaç sıfır öne geçirebilir nude ile kıyaslanırsa. iş görüşmesi gibi nude sürmenin ne alemi var. ortamı alevlendirecek hareketler şart(gizlinot: ahahah).
İlk görüşmede nude ruj sürmekten farkı yoktur.
Herkesin kırmızı rujuna hiç kimse karışamaz. Canım istemişse her yerde sürerim.
buluşma güzel geçerse karşı tarafa transfer olur. iz bırakanlar unutulmaz........
O an kıyafete,makyaja uygunsa sürerim. Veya canım sürmek istiyorsa da sürerim hatta kendimi daha özgüvenli hissediyorum.
Kötü bir şey mi acaba merak ettim.
Kendine yakıştırıyor ise canının istediği gibi sürebilir.
Mesela bana kırmızı ruj öz güven verir kendimi sürünce çok daha iyi hissediyorum.
bana çok havalı gelen durumdur.(gizlinot: kendime kırmızı ruj yakıştıramıyorum) ilk buluşma da olsa ellinci buluşma da olsa canınız sürmek istiyorsa sürün sürdürün.
normaldir. kişi kendine yakıştırıyorsa ya da canı öyle istiyorsa siyah ruj da sürer yeşil de. sürün anacım içimiz açılsın :)
ilk değil de ikinci buluşmada yaptığım durum. elbiseme, makyajıma gayet de yakışmıştı, sonradan sevgilim olan bey hala söyler "o gün çok güzeldin." diye. yalnız saatlerce yiyip, içip, öpüşsen de bozulmayacak olanlar tercih edilmeli. dağılıp, bozulunca biraz utanç verici olabilir.